Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En sıra dışı burçlar

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,831

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
Ama nasıl bir sıradışılık? Koç ile balık birlikte olsa büyük ihtimal birisi ölü diğeri cezaevinde olur. Ya da katliam falan çıkar.

Terazi ile de muhtemelen bir noktadan sonra birbirlerine itici gelmeye başlarlar.
tüm bunlar gerçekten sıradışı

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,831
Anafiel kız sen astrolojimi okudun :D

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
Peki biz kimle iyi anlaşırız :)

Balıklar zodyağın son evi olduğu için genellikle bütün burçlara uyum sağlar. Aynı şekilde bütün ortamlara da.
Ama bir eş, ilişki anlamında soruyorsan; yengeç ile çok iyi birliktelik yaşayabilir. Daha sonra boğa, kendi burcunun erkeği ile. Kovalar ile de iyi bir birliktelik sağlayabilir fakat şunu da söylemeliyim ki, bundan kabaca fikirler. Daha detaylı ve kesin sonuçlar için yükselen ve diğer gezegen burçlarıda önemli.

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,831
Doğru genelde herkesle anlaşırım :) yükseleni falan da bilemicem

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
@Anafiel benimkini de söylesene ya hem yukselenimde akrep benim:p

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -47
ikizler ve yengeç olursa kesinlikle ikizler burcu, burcunu terk etmiş demektir. mıy mıy yengeç hayatta çekilmez yaa. kesinlikle sıradışı olur :D yengeç erkekleri cidden ilgimi çekiyor ama aman yarebbi onların nazını çekemem :s

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
@Anafiel benimkini de söylesene ya hem yukselenimde akrep benim:p

Hem ay hem yükselenin mi akrep?
Erkek olsaydın uzak dur benden derdim shgfjs
ama kadın akrepleri severim. Ne söyleyeyim?

ikizler ve yengeç olursa kesinlikle ikizler burcu, burcunu terk etmiş demektir. mıy mıy yengeç hayatta çekilmez yaa. kesinlikle sıradışı olur :D yengeç erkekleri cidden ilgimi çekiyor ama aman yarebbi onların nazını çekemem :s

Yengeç kadınıda erkeğide nazlı değildir esasen. Bu çıkarımı nasıl yaptın bilmiyorum ama yengeç derin ve gizem dolu bir burçtur. Mıymıylıktan çok sinir bozucu dersen o zaman olur. Zira çoğu konularda yengeç umarsız ve sorumsuz davranabiliyor ama onun dışında oldukça çalışma eğilimlilerdir ve ellerinden her iş gelir. Bir yengeç erkeği ile evli olan kadın ona sırtını rahatlıkla dayayabilir ama bir noktada yengeç bu dayamadan rahatsızlık duyabilir. Kadın yengeçte aynı şekilde. onun dışında bence oldukça güzel bir burç ve pek çok burç ile anlaşabilir.

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805

Yengeç kadınıda erkeğide nazlı değildir esasen. Bu çıkarımı nasıl yaptın bilmiyorum ama yengeç derin ve gizem dolu bir burçtur. Mıymıylıktan çok sinir bozucu dersen o zaman olur. Zira çoğu konularda yengeç umarsız ve sorumsuz davranabiliyor ama onun dışında oldukça çalışma eğilimlilerdir ve ellerinden her iş gelir. Bir yengeç erkeği ile evli olan kadın ona sırtını rahatlıkla dayayabilir ama bir noktada yengeç bu dayamadan rahatsızlık duyabilir. Kadın yengeçte aynı şekilde. onun dışında bence oldukça güzel bir burç ve pek çok burç ile anlaşabilir.

Evet ikisi de akrep :D
kimle anlaşırım kimle anlaşamam nasılım vs vs :D

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -47

bilmiyorum benim tanıştığım insanlar hep böyleydi. belki de gizemi abartıp büyük bir boşvermişlik içine giriyorlar. fazla nazlı ve köşeye çekilip ben şimdi üzgünüm o beni anlasın ya da ben bişey anlatmıcam bakalım fark edecek mi gibi saçma derin duyguları ben cekemiyorum. netlik olmaması beni gerer :) yoksa zaten ilgimi çeken özellikleri olduğunu belirttim

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198

Evet ikisi de akrep :D
kimle anlaşırım kimle anlaşamam nasılım vs vs :D

Astrolog muyum ben yahu.d
O kadar geniş bilgilere sahip değilim. Ama şöyle çıkarımlar yapabilirim; akrep balık ve yengeç gibi su grubu olmasından dolayı yine yine bir çok burca uyum sağlayabilir. Fakat akrepler balık ve yengeç kadar duygusal olmayıp bir miktar egoistlerdir. Bu yönetme eğilimlerinden kaynaklı bir durum, buna gereksini duyuyorlar.
Akrep hem kadını hem erkeği çok iyi sır tutar. Ona ihanet etsen dahi bu sırrı kullanarak canını yakmaya çalışmaz ama bu ihanete göz yumacağı anlamına da gelmez. İntikamcılardır hemde feci intikamcılardır. Gururları bunu tetikler.
Onun dışında burçlar arasında neredeyse en sezgileri kuvvetli burçtur. Genellikle mantıksal hareket ettikleri için aksi bir durum seziyorlarsa o gerçektir. Balıklarda sezgileri çok kuvvetlidir lakin duygularıyla hareket etmelerinden dolayı zaman zaman sezgi ve duyguları karıştıyorlar. Bu konuda işte akrep öndedir.
Onun dışında çok çok tutkulu bir burçtur aynı zamanda da uç noktada bir burç. Eğer severse çok güzel sever, akrep ve kovanın sevgisi muazzamdır. Ama kolay kolay sevmiyorlar ne yazık ki. Eğer sevmiyorsa bir akrep, çok can yakıcıdır. Sözünü esirgemez ve akreplerin bakışların sözlerinden bile can yakıcı olabilir. Her zaman derim akreplerle iyi anlaşın. Berbat intikam alırlar.

Kimler ile ilişkilerinde mutlu olabilir; eğer erkek ise terazi onu çok mutlu edecektir.
kadın ise koç olabilir, boğa olabilir, başakta olabilir. Kova da olabilir fakat bu biraz riskli şayet bu iki burç birbirini gerçekten severse inanılmaz tutkulu bir birliktelik olabilir.

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198

bilmiyorum benim tanıştığım insanlar hep böyleydi. belki de gizemi abartıp büyük bir boşvermişlik içine giriyorlar. fazla nazlı ve köşeye çekilip ben şimdi üzgünüm o beni anlasın ya da ben bişey anlatmıcam bakalım fark edecek mi gibi saçma derin duyguları ben cekemiyorum. netlik olmaması beni gerer :) yoksa zaten ilgimi çeken özellikleri olduğunu belirttim

Bahsettiğin yengeç kadını ise aaa evet biraz fazla böyle davranabilir. Ama bu bütün yengeçler böyle demek değil inan bana yükselen ile ay burçları birbirlerini çok etkiler. Tanıştığın yengeç burçlarını yükselenleri muhtemel ikizler veya yaydır. Muhetemel yani. Çok emin değilim.

Üst Alt