Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

En çok utandığınız an

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
9 yıl önce üni'de bizimki grubun hoşuna giden bi kızın duymadıgını sanarak kötü yorumlarda bulunmuştum megersem duymuş - o nasıl bi kulak la öyle - konuşmam bitince dönüp uzun uzun bakmıştı bi o ara 2 sn'lik bi utandım.

pek utanma gibi huyum yoktur. içimden geldiğince yaşarım.
çeken çeker çekemeyen gider (:)
toplumun kafasındaki kalıba giricem diye benliğimizden de vazgecicek değilizzz tabiiikiiiii

iFt

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    459
pek utanmışlığım yok ya da ben hatırlayamadım

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Sevgilim le ilk buluşma

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
İlk yurt dışı gezim somaliydi
İHH ile gitmiştim...
Süslene püslene hittiğim yerde insanları o halde görünce yer yarıldı da içine girdim. Utancımdan dönmek istedim ama olmadı. Yerli kıyafetler bulup bir an önce o utangaçlığı üzrrimden attım...
Mahçuptum, mahzundum...
Anlatılandan fazla açlık, kuraklık, sefalet vardı :(

Bilgi - İnanç - Eylem

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
konferans / seminer / eğitim gibi kalabalık bir ortamda konuşmacı olunca

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
Bildiğim soruyu yanlış yapınca oluyordu :)

kuslarabenzer

dolunay kusuyorum.
Moderatör
  • MFC Puanı
    3,900
İnternetten biriyle tanıştım. Buluşma noktasında beklediğini söyledi. Gittim baktım bir erkek var telefona falan bakıyo. Koşarak gittim dedim "heyyooo doğru mu geldim??" Çocuk "hayır" diyerek arkasını döndü. Hoff aklımdan geçenleri düşünebiliyor musunuz? "Yanlış kişi mi? Beni mi beğenmedi? Şaka mı yapıyoo?" derkeeeen koşarak benim asıl buluşacağım çocuk geldi yanıma. Bi de uzaktan beni izlemiş salak ya allammmmmmmm rezil rüsva. Cidden yer yarılaydı yarabbim o an

Üst Alt