• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

En Akıllı Otomobil Renault Megane

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
kJAv4y.jpg



Otomotiv endüstrisi uzmanları tarafından oluşan bir kurul tarafından belirlenen “En Akıllı Otomobil” ödülü bu sene Renault’un yeni Megane modeline gitti.

Uzmanlar yaptıkları seçimde modellerin güvenliği, sürüş yardımcıları, bilgi ve eğlence donanımları, bağlantı arayüzü gibi etkenlerin önemli olduğunu belirttiler.

İç donanımı itibariyle yeni Escape ve Talisman’da yer alan birçok teknojojiyi bünyesinde barındıran yeni Megane, 2015’in en akıllı otomobili ünvanının da sahibi oldu.

Yeni Megane’da nasıl bir sistem kullanılıyor?
Renault, yeni Megane modelinde R-LINK 2 multimedya sistemini kullanıyor. Bu sistem 8.7 inçlik dokunmatik ekranıyla, sürücülere kolay bir kullanım sağlıyor. Bu tablet aynı zamanda Renault’un Multi-Sense ismini verdiği, kullanıcıların beş farklı sürüş modu ve beş kabin ambiyansı arasından seçim yapmasına imkan veren bir sistemi de içeriyor.

Yeni Megane’ın “En Akıllı Otomobil” ödülünü almasındaki en önemli etkenlerden birisi de Adaptif Cruise Control ve Easy Park Assist sistemi oldu. Bu sürücü yardımcı sistemleri otomobilin kendisini otomatik olarak park etmesinde büyük önem arz ediyor.
 

ReaL

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
4 Nis 2013
Konular
6
Mesajlar
21
MFC Puanı
20
Yeni megan gerçekten çok farklı olmuş dış görünüm olarakta epey farklılık katmışlar ayrıca içindeki akıllı gösterge detayı çok iyi olmuş konu için teşekkürler
 
Üst