Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Elismina

Cindy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    11,721
Elismina , nickimin sahibi :) Dünya tatlısı, güvendiğim nadir insanlardan birisi iyi ki tanımışım seni diyebildiğim kıymetli dost :)

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
sohbeti güzel insan. Ön yargılı olmaması güzel ve userlere yaklaşımı hep bir anaç olmuştur. severiz kendisini;) ailecek:) sohbet.net ailesi:):)

Smyrna

Dünyanın bütün sabahlarina iki bilet alda birlikte
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    5
Şeker bir ablamdir :)

Bu arada mutluluğu daim olsun

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Elismina Çok değerli ve nadir kişiliğe sahip bir insan (melek).. Sırtını dayadığında seni sarmalayacak ve sevgisiyle seni iyileştirecek kişidir. Elismina benim için çok kıymetli ve değerlidir.. :* :* :* Rabbim yüreğini yüzüne yansıtmış.. Seviyorum ben çok yaaaaa :)

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
Sohbet.net platformunda uzun süredir tanıdığım, müthiş karakterli bir insan. Namı değer petoş:) zor günlerimde hep yanımda olan, yönlendirmesi ve fikirleri ile beni aydınlatan tatlım ki o benim. Birbirimizi görünce aşırı aşırı güleriz. Hatta öyle ki mümkünse aynı zamanlarda denk gelmeyelim hanım efendi çizgime zarar veriyorsun:( diye serzenişleri de olmuştur.
Hakim olduğumuz bir grup vardı o zamanlar daha güzeldik. Şimdi pek az sayıda olsak da ya da yeni arkadaşların katılımı ile hala çok tatlıyız ve çok komiğiz:)

He bir de taklit edeni çoktur. :* Öpüyorum sevgiler saygılar Elismina'm:)

Megaforum'a çağırılmasını ve aktif olması gerektiğini düşündüğüm tatlişkom.

Not: LaiLa sen yaparsın bunu:)

Cindy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    11,721
Elismina net ortamında tanıdığım en kaliteli insan duruşu, fikirlerini ifade ediş şeklli,yönlendirme yetisi ve herşeyden önce insani yaklaşımı ile iyiki tanımışım ve dost olmuşum dediğim insan :)

Melin

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    43
elisminacığımı ben çok seviyoruuuuuum. sevgimi de saygımı da her daim hak eden nadir insanlardan, dostlarımdan. o da beni sever :*
son zamanlarda hepimizim işi gücü bir meşguliyeti var, sık sık görüşemiyoruz ama biliyorum ki ondaki yerim de bendeki yeri de değişmeyecek nadide çiçeğimdir petybör'üüm. Allah'ım mutluluğunu, huzurunu daim kılsın :)

Üst Alt