• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ege'de şiddetli deprem! İstanbul, İzmir ve Manisa...

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650
Gelen bir son dakika haberine göre; Manisa'de 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Aydın, Muğla ve İzmir gibi merkez illerde de hissedildi.
 

saphira

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
14 Eki 2019
Konular
754
Mesajlar
6,695
MFC Puanı
53,990
Az önce gelen son dakika bilgisine göre İzmir'de deprem meydana geldi. Depremin şiddeti AFAD tarafından 5.5 olarka açıklandı. Deprem aynı zamanda İzmir, Balıkesir, Bursa, Bodrum gibi bölgelerde de hissedildi. İzmir'de yaşayan vatandaşlar yaşadıkları paniği sosyal medyadan ifade ediyorlar. Son dakika ayrıntıları geliyor...



AFAD'ın yaptığı son dakika açıklamasına göre Manisa'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Saruhanlı olarak belirlenen depremin 5.5 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Manisa'da yaşanan deprem İzmir ve İstanbul'da da hissedildi. Kısa süreli bir panik yaşan vatandaşlar depremin korkusu ile kendisini sokağa attı. Manisa'daki depremin ardından İstanbul'da yaşayan vatandaşlarda sosyal medyadan sallantıyı net bir şekilde hissettiklerini dile getirdi. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgilere göre son depremler listesi!

Depremin şiddeti 5.5 olarak açıklandı. Deprem sadece Manisa'da değil İzmir, Bodrum, Balıkesir ve İstanbul gibi yerlerde de hissedildi. İzmir - Manisa depremi son günlerde geçirdiğimiz 3. deprem oldu. Bingöl ve Van'dan sonra üçüncü deprem yaşandı.


308
 
Üst