Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yer çekimsiz bir defterde, gülle gibi ağır harflerle yazmaya çalışıyorum. Belki bir cümle karalı bir kağıt, senin o dik başını eğer. Belki tutunacak bir yer aratır sana, belki ağlarsın, bir kez olsun anlarsın, binlerce alfabenin altında ezildim ama değer.
Anlaşılmak istemiyorum. Çünkü gördüm, birinin ciğerinizi bile bile deşmesi, bilmeden yapmasından betermiş. Ne hissedeceğimi benden iyi biliyordun ama durmadın işte.
Yanyana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar ve yine yanyana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar.Sırf dardı diye kafalar düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik,Sarılmak yakar bizi deyip aşkı hep uzaktan sevdik.