Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Düşün ki O Bunu Okuyacak?

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Yüzünde sihirli etki yapabilecek kendi imalatım kremim de vardı oysa ki..

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Bu ülkede zihniyet değişmiyor, karakter değişiyor/dönüşüyor sadece.
Ülkeleri zihniyet yönetir, yani ülkeleri zihniyet başarıya götürür ya da başarısızlığa sürükler.

Şüheda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,280
Her neredeyse duy sesimi! Israrcı ol,tutkulu ol ve ne pahasına olursa olsun istediğini belli et,)

Melly.

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
İyi ki karşıma çıkmışsın ve seni sevmişim.

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
sessizliğe büründüm.. çıtımı bile çıkarmamaya çalışıyorum.. ama bu ağırlaşıyor zaman ilerledikçe..

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Seni istiyorum.. ama istediğimi söylememem gerektiğini biliyorum..
Benim tutkuma, yoğunluğuma, sana ait coşkuma cevap verecek kadar özgür ve cesur olmadığının çaresizliğini yaşıyorum...

Vâkıf

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    60
Bi kaç duble cintonik , bir sigara ve içimdeki tüm karamsarlık her içime çekişimde dumanı aldım bütün kederleri, her verişimde dumanı ise bir nebze olsun rahatladım. Ama şuan bunların hiç biri olmuyor. Büyüdükçe hayal dünyam giderek daralıyor, o duman zehir gibi içime oturup hiç çıkmıyor.
Aslında çok uzun zamandır, iyiymişim gibi davranıyorum; ama değilim.

Dakikalarca boş bir alana gözlerime dikerek baktığım oluyor, sulanana kadar çekemiyorum sanki çekince fayda etmeyecek gibi geliyor. Üzülüyorum böyle durumlarda ve o zamanlarda baktığım noktalardaki o küçüçük dokunuşlar bile bana bir şekil bir yazı çıkarıyor.Sanki duvarda yaşamımın ayrıntısız halini görür gibi oluyorum. Yalnızlık hiçliktir sanırım. Hiçliğimde karamsar oluyorum..
Gülünce bile içim sevinmiyor bazen , bir dakika gülüyorsam saniyelerce düşünüyorum.
Neyin ne olduğunu değil, nasıl olcağını.Aslında gelecekle ip cambazlığı yapıyorum.
Bu bir kader. Kendim çizemiyorum , çizmeye de bir kalem, bir kağıt bulamıyorum..
Günlerce, aylarca , yıllarca üşüdüm , üşüdüğümün farkında olupta olmamak arasında direnen , bu beden. Şimdilerde ise derinliği belli olmayan bir kuyuda mahsur kalmış gibi.
Işık tutulsa bile görünmeyecek türden. .
Arkadaşım o kadar uzun yazıyorsun ki bu yazıyı görse bile okuyacağını düşünmüyorum ?

Şüheda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,280
En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Ya susalım hiç konuşmamış gibi..
Ya da...

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Bu ne ya aynı hallerden geçtim gibi :D

Cindy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    11,721
Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder derler... Cok doğru

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Bir gönül inceliğidir, bir insana değerli olduğunu hissettirmek.

Üst Alt