Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşün ki O Bunu Okuyacak?

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -97
Buka admin olmak istediğinden beri gözümü rootadminlige diktim:D bu forum 3 admine dar gelir:D StigmatA beni kara yapana kadar tacizlerim son hız devam edecek:D

Ben admin olmak istemiyorum gerçekten tek isteğim KIRMIZI OLMAK DI.. artık onu da iki defa yaptılar. Emekliyim ben.
Sende vazgeç bu sevdadan Sezen ne kadar istesende olmuyor.. (duygu sömürüsü yapmıyorum)
StigmatA abimin peşini bırak. . Bence birazda LibertA'ya oynamalısın yada Pisadamı dene :D :D

Ben Sezen mmn arkasındayim StigmatA patron sezeni rootadminesi yap :)

Aşk olsun Hifa hiç benim için böyle şeyler demedin :D :s99:

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747

Ben admin olmak istemiyorum gerçekten tek isteğim KIRMIZI OLMAK DI.. artık onu da iki defa yaptılar. Emekliyim ben.
Sende vazgeç bu sevdadan Sezen ne kadar istesende olmuyor.. (duygu sömürüsü yapmıyorum)
StigmatA abimin peşini bırak. . Bence birazda LibertA'ya oynamalısın yada Pisadamı dene :D :D

Olur mu oyle sey senin icin de bir kazan kaldıririm :) sensiz olur mu canoooo

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901

Admin yapsan "Forum sorumlusu" olmak ister, Forum sorumlusu yapsan "Root admin" olmak ister onuda yaptın Forumu ister. Sezen e elini kaptıran hayatını kaybeder. :D

yirmialtı

Aklımda olanı uygulamıyorsam sıkıntın senindir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aptal Aptal triplere girme, ne zaman ne fotoğrafı paylaşacağımı sana sormayacağım.

Üst Alt