Mutlu musun peki simdi yaptığın aşağılıklar için, mutlu musun kırdığın için. Bir insan nasıl olur da hem açgözlü olup hemde kör olabilir. Nasıl bu kadar nankör olabilirsin. O kadar çok söylemek istiyorum ki sana, sana karşı o kadar doluyum ki içimdeki tüm herşeyi yüzüne kusmak istiyorum. Bu kadar çirkinleştiğine inanamıyorum. Ne yaptım ben sana ne yaptım. Sevgim miydi fazla gelen, yoksa senin yalan sözlerin miydi bitiren. O kadar şey söyledin hakkımda, o kadar şey söyledim hakkında. Ne kadar çok vakit geçirdik. Senin insanlara vereceğim değer bu mu? Bir kıza verdiğin değer bu mu?/bir yerde tecavüze uğrayan birisi olsa ilk kükreyen sen oluyorsun buda başka bir yüzün mü?
O kadar sıkıyorum ki kendimi... Verilen sözler, anlaşmalar, unutmamalar... Zaten biliyordum unutacağını bunları dediğinde güldüm kendimce ben kendi aptallığıma kızıyorum.
Ve kahretsin rahatlayamıyorum. Allahım bu ne rahatlık. Nasil bir vicdansızsın. Hic mi sızlamadı yüreğin. Hani kadınlar dünyada ki en kıymetli şeydi, kırılmamalıydı onları kıran adam değildi. Yalan yalan ve yalan...
Bu kadarını beklemezdim. Hiç bir şey aklına gelmiyor değil mi? Umarım bir gün nasıl bir p... Olduğunu fark edersin...