-
-
-
- MFC Puanı
- 29,008
Mutlu yıllara güzellik pasta var dediler parti var dediler geldik
Valla bende görmedim çok hoş değil mi ))Ben böyle doğum günü partisi görmedim.
Nice senelere
Çok teşekkürler güzel temennilerinize efendimDoğum günün kutlu olsun, nice yıllara sevdiklerinle?
Güzel enerjine her zaman sahip olman dileğiyle
Çok teşekkürler forumumuzun en güzel meleğiNice mutlu yaşların olsun tokyocum saglik huzur mutluluk dolu nice yaslarin olsun sevgili modum dogum günün kutlu olsun :*)
Teşekkür ederim @ReiS bey
"Yeni yaşında cebinden para, kolundan manita, altiından da araba eksik olmasın"Sevgili Tokyo
Yeni yaşında cebinden para, kolundan manita, altiından da araba eksik olmasın )
Doğum günün kutlu olsun
Ailen ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu senelere inşAllah
Çok teşekkür ederim güzel temennilerine canım benim. Her zamanki gibi çok naif ve naziksinİyi ki doğdun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara hayatında ki hersey istediğin gibi olur umarım, karşına hep iyi insanlar çıksın güzelim benim doğum günün kutlu olsun ?
Çok teşekkür ederim efemnice senelere iyiki doğdun, doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim. Pastadan büyük bir dilim ayırdım sana @Sezen (sanal biraz ama ) parti işini artık sen halledersinMutlu yıllara güzellik pasta var dediler parti var dediler geldik
Çok teşekkür ederim efem güzel dilekleriniz için. Çok naziksiniz@Tokyo
Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun...
Teşekkür ederim efem ne güzel bir temenni buLady Tokyo her gününüz doğum gününüz gibi geçsin inşallah hep mutlu olun
"Yeni yaşında cebinden para, kolundan manita, altiından da araba eksik olmasın"
Çok Amiiiinnn ;Ddd çok teşekkür ederim. Hep söylerim kadın ruhundan anlıyorsun ))