Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Doğum Günün Kutlu Olsun Sindy

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Canım iyi ki doğdun, sağlıklı, huzurlu, afiyetli,bol kahkahali,seni seven insanların yaninda olduğu kocaman güzel hayatın olması dileğiyle..

114.jpg

Beste

Geçmişimi çizdim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,512
Sağlıklı, mutlu ve başarı dolu güzel bir ömür dilerim. Doğum günün kutlu olsun Canim :a-(212)::a-(98):

Zeynep

Asi ve Mavi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    203
.@Sindy'mmm canım benim doğum günün kutlu olsun.
Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin herşey yeni yaşında seninle olsun inşallah, iyi ki doğdun..
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu, güzel senelerin olsun..Seni çok seviyorum iyi ki seni tanımışım.. :a-(160)::a-(297)::a-(299)::a-(78)::a-(43)::a-(284)::a-(189)::a-(112):

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,891
.@Sindy'mmm canım benim doğum günün kutlu olsun.
Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin herşey yeni yaşında seninle olsun inşallah, iyi ki doğdun..
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu, güzel senelerin olsun..Seni çok seviyorum iyi ki seni tanımışım.. :a-(160)::a-(297)::a-(299)::a-(78)::a-(43)::a-(284)::a-(189)::a-(112):
cnm bmm zeynom mavişim cok tşk ederim bnde iyiki seni tanımışım güzel bacım tanışalı 2 yıl oldu nerdeyse hiç beni kırmadın seviyorum bacımı Rabbim razı olsun güzellik hersey güzel gönlünce olsun inşallah :a-(160): :a-(212)::a-(71)::a-(113)::a-(77):

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Geçte olsa doğum günün kutlu olsun canım.
Sevdiklerinle güzel yaşlar dilerim:a-(126):

Üst Alt