Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doğum Günün Kutlu Olsun Pisadam

Eylül

Kalp açık deniz, koyu dengesiz.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    1,593
pz1WvJ.jpg

Hayatının her döneminde musmutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. :tatli
Tüm hayallerin gerçekleşsin, iyi ki varsın, iyi ki tanımışım seni vee iyi ki dogdun canım benim,doğum günün kutlu olsun nice huzurlu yıllara insallah canımsın. :sirine :s25 :can :s991

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877

Ben büyüdükçe genclesenlerdenim ;p Hediye olarak sana sallanan sandalyeden alcam artik ordan yurutursun isleri ;d

Büyüdükçe gençleşen mi ahahaha 999 kilo makyaj sonra 777 de estetik yaap bebek olursun bebek ;d Hediye hediyedir al gönder söz kabul edicem hadi ;d

Hayırlı güzel ömürler dilerim @Pisadam

Amin hepimiz için inş öyle bir ömür olur.

doğum günün kutlu olsun. Özel mesajıma cevap vermeyen @Pisadam

Öncelikle teşekkür ederim, özel mesaj attığını bile hatırlamıyorum kusura bakma arada böyle özel mesajlar kaynıyoor.

iyiki doğdun patron ;)

Teşekkür ederim Hülya, sende iyi ki varsın ;)

Daha nice mutlu yaşlara , yeni yaşınız mutlu ve kutlu olsun @Pisadam :)))

Mutlu olsun mutlu ;d Teşekkür ederim Burcu

1v56jY.jpg

Doğum Günün Kutlu Olsun Pisadam

Teşekkür ederim,

Arkadaşlar düşünüp de yazdığınız için çok teşekkür ederim. Seviliyosunuz ;)

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
pz1WvJ.jpg

Hayatının her döneminde musmutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. :tatli
Tüm hayallerin gerçekleşsin, iyi ki varsın, iyi ki tanımışım seni vee iyi ki dogdun canım benim,doğum günün kutlu olsun nice huzurlu yıllara insallah canımsın. :sirine :s25 :can :s991

Öncelikle çok teşekkür ederim, öyle gösterişli cümleler kuracak kadar duygusal olmadığımı biliyorsun bu yüzden bu tarz doğum günü kutlamalarından kaçınmaya çalışıyorum hep. Mesela eskiden şey vardı karpostala düşüncelerini yazardın sonra posta ile gönderirdin ne kadar hoş birşey. Bu mesela bana çok değerli gelmiştir. :}

Tanışalı çok uzun zaman oldu ama... şaka şaka böyle bir cümle ile başlayıp roman gibi yazmicam ;d Sevindirdin beni verdiğin uğraş hele o videoyu bulman harika birşey. Bana en büyük hediyen bu uğraşın oldu gerçekten çok mutlu oldum. Sende iyi ki varsın. Benzer karakterlere sahip olduğumuzdan ötürü çok kez tartışıp kavga ediyoruz fakat her zaman yanımda olan ve bana gerçekten samimi bir şekilde değer veren birisin ama şuda unutulmamalıdır ki verdiğinin fazlasınıda alıyorsundur burada hakkımı yemeyeyim tabii ;d Seviliyosun canım fazlaca çokca başka neyce bilemiyorum ama sende canımsın, beraber inş nice mutlu yıllar geçiririz. :s23

Eylül

Kalp açık deniz, koyu dengesiz.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    1,593
Öncelikle çok teşekkür ederim, öyle gösterişli cümleler kuracak kadar duygusal olmadığımı biliyorsun bu yüzden bu tarz doğum günü kutlamalarından kaçınmaya çalışıyorum hep. Mesela eskiden şey vardı karpostala düşüncelerini yazardın sonra posta ile gönderirdin ne kadar hoş birşey. Bu mesela bana çok değerli gelmiştir. :}

Tanışalı çok uzun zaman oldu ama... şaka şaka böyle bir cümle ile başlayıp roman gibi yazmicam ;d Sevindirdin beni verdiğin uğraş hele o videoyu bulman harika birşey. Bana en büyük hediyen bu uğraşın oldu gerçekten çok mutlu oldum. Sende iyi ki varsın. Benzer karakterlere sahip olduğumuzdan ötürü çok kez tartışıp kavga ediyoruz fakat her zaman yanımda olan ve bana gerçekten samimi bir şekilde değer veren birisin ama şuda unutulmamalıdır ki verdiğinin fazlasınıda alıyorsundur burada hakkımı yemeyeyim tabii ;d Seviliyosun canım fazlaca çokca başka neyce bilemiyorum ama sende canımsın, beraber inş nice mutlu yıllar geçiririz. :s23

asıl ben cok tesekkur ederim bu guzel dusuncelerin için her ne kadar burda da uyuzluk katsanda :p cansın yinede. :gulumse sende seviliyorsun bunu biliyorsun. :tatli

Üst Alt