15 May 2010 #16 M MiratuS MFC Üyesi Konum Çanakkale geçilmez :) Üyelik Tarihi 3 Nis 2008 Mesajlar 280 MFC Puanı 160 Teşekkür ederim , inşallah
15 May 2010 #17 S Sükût MFC Üyesi Üyelik Tarihi 3 Nis 2008 Mesajlar 322 MFC Puanı 115 geç gördüm kusura bakma.doğum günün kutlu olsun.mutlu,huzurlu yıllar diliyorum.
16 May 2010 #18 M MiratuS MFC Üyesi Konum Çanakkale geçilmez :) Üyelik Tarihi 3 Nis 2008 Mesajlar 280 MFC Puanı 160 Nadas adlı üyeden alıntı: geç gördüm kusura bakma.doğum günün kutlu olsun.mutlu,huzurlu yıllar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Önemli değil Emre Teşekkür ederim.
Nadas adlı üyeden alıntı: geç gördüm kusura bakma.doğum günün kutlu olsun.mutlu,huzurlu yıllar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Önemli değil Emre Teşekkür ederim.
16 May 2010 #19 M MiratuS MFC Üyesi Konum Çanakkale geçilmez :) Üyelik Tarihi 3 Nis 2008 Mesajlar 280 MFC Puanı 160 kSsßk adlı üyeden alıntı: MiratuS; kisa zaman icinde canim cok kaynadi sana :kas1: mCx en büyügünden, dogum günün kutlu olsun güzel gözlümmmmmmmm Allah sevdiklerinle birlikte nice nice yillar nasip etsin sana canimmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... Yavruşummmmm benim de kanım kaynadı sana Çok teşekkür ederim tatlım ya gerçekten Amin inşallah .. MmCcCXx
kSsßk adlı üyeden alıntı: MiratuS; kisa zaman icinde canim cok kaynadi sana :kas1: mCx en büyügünden, dogum günün kutlu olsun güzel gözlümmmmmmmm Allah sevdiklerinle birlikte nice nice yillar nasip etsin sana canimmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... Yavruşummmmm benim de kanım kaynadı sana Çok teşekkür ederim tatlım ya gerçekten Amin inşallah .. MmCcCXx