-
-
-
- MFC Puanı
- 2,153
ben aynı fikir de ve kanaatta değilim.. geçmiş dönemlerde fethullahla ecevit özal demirel gibi isimler yan yana durmuştur.. cünkü siyasetin geregi budur.. tayyip erdogan da durmuştur.. ancak birileri yaftalamak için ugraşmak doğru birşey değildir.. akpli 2 yazar canlı yayında meral akşenerle ilgili ithamlar yapmıştı.. ne oldu geri cekmek zorunda kaldılar.. darbe girişimi sonrası akpli bir avukat cıkıp meral akşener i fethullahcı diye agır sözler söyledi ne oldu.. canlı yayına baglandı meral akşener haddini bildirdi..
meral akşener in twitter ini takip etseydin ve yayınları takip etseydin darbe girişimi olur olmaz karşısında durdu.. sadece o değil sinan oğan koray aydın ümit özdağ gibi isimlerde.. mhp nin kemik yapısındaki bir cok kişi meral akşener i destekliyor..cevremde cok destekliyen var..ancak özellikle akp nin yapmış olduğu kara propaganda sonucu meral akşener kötülenmeye çalışılıyor.. ben devlet bahcelinin gitmesini istiyorum.. onun yerine meral akşener sinan oğan veya ümit özdağ olabilir.. yusuf hallacoglu gibi özcan yeniceri gibi isimlerinde yönetimde olmasını istiyorum..
asıl birileri şuanda mhp ye kumpas kuruyor devlet bahceliyi başta tutup... en yakın secimde baraj altı kalıcaktır mhp..
Attığı bir iki tweet ile insanlar aklanıyorsa, o zaman Tayyip pir-i pak bir lider. Eğer meşruluk desteklenmekle oluyorsa, parti içi üç beş kişi değil, koca bir ülke Tayyip'i destekliyor, o zaman Tayyip en meşru lider. Böyle değil işte olmamalı.
Geçmişin yapılan hataları tekrar ediliyor ve bunu görmek beni çok üzüyor. Cemaat faaliyetlerinin en yoğun olduğu dönemde insanlar tepki gösterirken senin ekranlar önünde hoca efendiye selamlar yollaman neden? Bilmiyor muydu o da? Bal gibi biliyordu.
Savunmaya, herkes savunulur. Şöyle olmuştur der, böyle olmuştur der. O aaaaapayrı bir konu.
Ancak rasyonel bir bakış açısıyla, suya damlayan mürekkep silinmez. Bizim berrak yöneticilere ihtiyacımız var ve ne zaman ki bunu bağıra bağıra meydanlarda dillendireceğiz -olana tamah etmeyeceğiz- o zaman bir yerlere varacağız.
Benim düşüncem ve ideal sistemlerde de olması gereken bu. Naçizane görüşüm. Kırılmak gücenmek yok. :sigara Uyuyim ben biraz :s91