Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Devlet Bahçeli'den Yenikapı genelgesi

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
MHP lideri Devlet Bahçeli Yenikapı mitingi için partililere genelge gönderdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tüm teşkilatlara 7 Ağustos'ta İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek mitingle ilgili genelge gönderdi. 7 maddelik genelgede "7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde olası provokasyonlara, tahrik ve tacizlere dikkat edilecek, hiçbir tartışma ve kavganın içinde yer alınmayacaktır" denildi.

Bahçeli, Yenikapı'da pazar günü düzenlenecek 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde partilileri provokasyona karşı uyardı. Tüm parti teşkilatlarına mitingle ilgili genelge gönderen Bahçeli, "15 Temmuz FETÖ darbe girişimi Türkiye'nin milli ve tarihi dayanaklarını ortadan kaldırmayı amaçlamıştır. Bu kapsamda ülkemiz büyük bir tehlike atlatmış, uçurumun kıyısından son anda dönmüştür. Devletin kilit ve kritik noktalarına sızarak ele geçirmeyi planlayan FETÖ yapılanması, en az PKK, YPG, PYD ve IŞİD kadar, belki de daha fazla katil, vahşi ve acımasızdır. Düşman ve kanlı örgüt FETÖ, devlet ve toplum hayatının en mahrem alanlarına yıllar içinde tutunmuş, hatta denetim ve kontrol altına almıştır. Türk tarihinde, bir terör örgütünün kendisini saklayarak ve dini mesajların ardına saklanarak devamlı büyümesine ve sonra da darbe yoluyla ülkeye ihanet edip işgale kalkışmasına ilk kez rastlanmıştır. FETÖ, kılıktan kılığa girerek, hiç olmadığı kalıp ve karakterlerde görünerek iğrenç emel ve şer hedeflerini titizlikle gizlemiş, zamana yaymıştır. Fethullahçı Terör Örgütü, kaleyi içten düşürmek, stratejik kurum ve kuruluşlara yuvalanıp ele geçirmek maksadıyla geçmiş yıllarda sunulan tüm imkanları en iyi şekilde kullanmıştır. Türk milletinin beka ve güvenliğini sağlamak üzere Türk askerine tevdi edilen her neviden silah ve cephanelik Türkiye'nin imha ve iflası için FETÖ tarafından gasp edilmiştir" ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR TERÖR ÖRGÜTÜ FETÖ KADAR DEVLETE SIZAMAMIŞTIR"
Bahçeli, genelgede 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, "15 Temmuz'da; devletle milletle karşı karşıya getirilmek istenmiştir. Ordu ile milletin ayrıştırılması planlanmıştır. Türkiye'nin iç savaşa düşürülmesi, bağımsızlığını kaybetmesi ve tarih sahnesinden silinip gitmesi hedeflenmiştir. 15 Temmuz FETÖ kalkışması, Türk milletine karşı işlenmiş en ağır suçlardan birisi olarak milli hafıza ve vicdana kazınmıştır. Karşımızda uluslararası komplonun bir oyunu vardır. FETÖ, muadili katil örgütler gibi, küresel cinnet ve cinayet mahfillerince kışkırtılmış, azmettirilmiş ve Türkiye'ye saldırması yönünde hem tembihlenmiş hem de talimatlandırılmıştır. Hiçbir terör örgütü, hiçbir muhasım odak veya müstevli oluşum FETÖ kadar devlete ve millete sızamamış, bu denli kendisini gizleyip karanlık niyetlerini gözlerden uzak tutamamıştır. 15 Temmuz'da, milli birlik ve dayanışma ruhu FETÖ'nün oyun ve kirli maksadını hemen anlamış, hiç gecikmeden müdahale ederek istila planlarını, darbe heveslerini, yıkım akınını durdurmuştur. Türk milleti 15 Temmuz dehşetinin önüne bedenini koymuş, can pahasına terörist saldırıyı dağıtmıştır. Bu itibarla aziz milletimiz muazzam bir destan yazmış, varlığına ve tarihi haklarına kast etmeyi düşünen hainlere meydanları doldurarak engel olmuştur. 15 Temmuz'dan itibaren 79 milyonun kenetlenmesiyle tutulan demokrasi ve milli irade nöbeti Türkiye'yi güvenceye almış, hıyanetin belini kırmıştır" dedi.

"MHP 7 AĞUSTOS'TA İSTANBUL YENİKAPI'DA MİLLETİYLE YAN YANA DURACAK"

"Türk milleti terörizmin ve emperyalizmin kirli ve karanlık yüzüne unutamayacağı ders vermiştir. Demokrasinin namus ve kazanımlarına sahip çıkmak, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne destek olmak için sürdürülen üstün mücadeleler 7 Ağustos 2016 Pazar günü İstanbul Yenikapı'da zirveye ulaşacaktır. Bu tarihte düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'yle Türkiye'nin kararlılığı, Türk milletinin bir ve beraberliği tüm dünyaya ilan edilecek, bu yolla devlet ve millet kaynaşmasının muhteşem bir numunesi ortaya koyulacaktır. 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsüne ilk andan itibaren karşı gelen ve korkusuzca direnen Milliyetçi Hareket Partisi de, aldığı davet gereğince 7 Ağustos'ta İstanbul Yenikapı'da milletiyle yan yana duracak, Türkiye'nin gür sedasına ortak olacaktır.

Bu maksatla, 7 Ağustos'ta demokrasinin haysiyet ve özlemlerine tercüman olmak, milli birlik ve kardeşlik meşalesine katkı sunmak için Milliyetçi Hareket Partisi üzerine düşen tarihi sorumluluğu harfiyen yerine getirecektir. Önümüzde muhtemel risk ve tehditlerle dolu bir gündemin varlığı dikkate alındığında, tüm teşkilat yöneticilerimizin, özellikle 7 Ağustos'ta İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek mitingde aşağıda maddeler halinde belirtilen hususlara refakat ve riayet etmeleri gerekecektir."

"PARTİ BAYRAK, FLAMA VE DÖVİZLERİN ALANA GETİRİLMEMESİ, SİYASİ SLOGANLARIN ATILMAMASI SAĞLANACAK"

MHP Lideri Bahçeli'nin genelgede partilileri provokasyona karşı uyardığı 7 madde, şöyle: "7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde olası provokasyonlara, tahrik ve tacizlere dikkat edilecek, hiçbir tartışma ve kavganın içinde yer alınmayacaktır. İstanbul Yenikapı'da yapılacak miting partiler üstü bir anlayış ve fedakârlığın tezahürüdür. Bu itibarla parti bayrak, flama ve dövizlerin alana getirilmemesi, siyasi sloganların atılmaması, yalnızca Türk bayrağının kullanımı, müşterek söz ve çağrıların seslendirilmesi sağlanacaktır. Herhangi bir olay, taşkınlık, gerginlik karşısında sağduyulu ve vakur hareket edilecek, sataşma ve saldırı ihtimalleri karşısında güvenlik güçleri gecikmeksizin haberdar edilecektir. 7 Ağustos'ta teşkilat yöneticilerimiz mitingin düzen ve denge içinde yapılması konusunda özenli ve duyarlı davranacaklar, kardeşlik ve milli ruhun beklentilerini sadakatle ifa ve ifade edeceklerdir. Her dava arkadaşım, milletimin her güzel insanı, 7 Ağustos'ta Türkiye'nin şeref ve itibarına yakışır ve yaraşır şekilde, el ele, gönül gönüle milli kaynaşmanın ve kaderdaşlığın emsalsiz örneğini sergileyeceklerdir. Ağustos'u gölgelemeye, karartmaya, mana ve muhtevasından koparmaya çalışanlara izin ve fırsat verilmeyecektir. Siyasi ayrım gözetmeksizin her kardeşimizle, her arkadaşımızla, her vatandaşımızla tam bir gönül seferberliği içinde kalınacak, kucaklaşma sağlanacaktır. Bizim ortak değerlerimizin, sanal farklılıklardan daha çok olduğu asla unutulmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları, 7 Ağustos günü, miting meydanına intikalden ayrılış anı da dahil olmak üzere, her aşamada çok titiz, saygılı ve tedbirli olmakla mükelleftir. Buna uymayan kim olursa olsun derhal uyarılacak, lazım gelen önlemler alınacaktır. 7 Ağustos, 22 günlük demokrasi nöbetinin son durağıdır. 7 Ağustos Türkiye'nin diriliş müjdesi, Türk milletinin geleceği hakkında tek söz ve karar verici olduğunun teyit ve ispatıdır. Bu vesileyle başta Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan, Sayın Meclis Başkanı, siyasi partilerimizle birlikte sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine teşekkür ediyor, aziz milletime esenlik ve selamet dolu günler diliyorum. Parti teşkilatlarımızda görev alan, Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül veren, Türk milleti ve Türkiye için kalbi çarpan her kardeşime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Şimdiden 7 Ağustos'un kutlu olmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun."

DHA

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
MHP Genel Başkanımızın yapmış olduğu bu genelgeyle bir kez daha TÜRKMEN beyi olduğunu bu kutlu dava için ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldu....

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
valla abi ben bunun bir operasyon olduğunu biliyorum.. bahcelinin kalması demek mhp nin yükselişini engellemek demektir.. yaşananlara bakınca hiçte şaşırmadım.. bahceli hariç tüm herkesin paralelci diye suçlanması tam bir komedi..

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
O konuyla bu konuları karıştırma kardeşim ülkemiz devletimiz çok büyük bir tehlikeden döndü bu yaşananlar o kadar basit bir olay değil orada olmak demek le başka şeylerin planını yapmak değildir. Söz konusu vatan millet bayrak devletse bunun savunucusu olmak tir.

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
ben aynı fikirde ve kanaatta değilim..
bunu bu duruma getirenlerde en az yapanlar kadar suçludur..
yıllar sonra bugünleri konuşmuş olucaz tekrardan..
o zaman millet yine kandırıldık diyecek..

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Fikirler değişebilir ama bilmeden böyle açıklamalar yapmak iyi değil kardesim evet liderimiz bazı hataları vardır olmuştur Haziran seçim sonuçlarından sonra açıklamalarını bende ve benim gibi düşünen çok sayıda mhp-ülkücü harekette üye olan emek veren vermiş çok sayıda yoldaşımız var ama bu demek degildirki vatanı bayrağını toprağını devletin i satacak hain eylemleri getirerek bu büyük camiaya zarar verecek. Devlet Bahçeliye bir kumpas kuruluyor üstünden hain emellere ulaşmak için bir oyun oynaniyorolamaz mi bu konuya hiç böyle baktın mı he ben bakamam at gözlüğünü çıkarmıyorum diyenlerden diyorsan o başka Haziran seçimlerinden sonra bakış açım değişti bu liderin gitmesi lazım dedim yeni bir oluşum gerekli dedim ama sonra baktım karşısına çıkan adayların ismi lazım değil yurt sulh cihanda sulh ilkesiyle meydanlara çıkıyor sonra 15 Temmuz gecesinde TRT ye yapılan kalkismada bildiri sonrasonrasinda YURT SULH denen grup çıkıyor. Neyse burası bu konuların konuşulacağını yerler değil ama şunu bil zaman evet gösterecek haklısın MHP üstüne oynan oyunları göreceksiniz kim ne olduğu yakında ortaya çıkacak.

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
benim sinan oğan ı da tanıyan biriyim ümit özdağ ı da tanırım koray aydını da meral akşener i de.. bugün mhp iktidar olma yolunda gitmiyor.. küçük muhalefet olarak devam etmek istiyor.. meral akşener in ben başbakan olucam sözünü alıp nereye getirmeye çalıştılar gördük.. akp seçimlere girerken ben başbakan olucam diye girmiyor mu? birileri meral akşener i bitirmek için uğraşıyor.. cünkü meral akşener mhp de olursa şahlanma olur.. benim bulunduğum cevre de gerek tabanda gerek diğer siyasi partilere baktığımda akp de dahil bir cok partiden destek gören bir isim.. yurtta sulh dünya da sulh lafının ne demek olduğunu bilmeyenler aynı gta 4 teki şifreleri darbe şifreleri diye propaganda yapanlarla eş değerdir..
yurtta sulh dünya da sulh denirken.. tr nin sorun yaşamadığı ülke kaldı mı? suriye iran ırak libya mısır tunus fas yemen daha saymamı istermisin?
yurtta sulh dünya da sulh sözcüğünü bu yüzden kullanıyor.. bugün bir cok araştırmacı akademisyenler 2011 den beri dış politika da yapılan hatalar anlatılıyor.. bundan daha doğal ne var? yurtta sulh dünya da sulh.. eğer senin açından bakarsak bugün tüm akp kadrolarının tutuklanması gerekiyor.. kelime oyunları yapılarak birşeyler değiştirilemez..
ben meral akşenerinde cizgisini bilirim bahcelininde.. bahceli kücük olsun benim olsun anlayışı var.. koray aydın ı ihraç ederken gülenci diye ihraç ettiler..sonra ne oldu yıllar sonra cıkıp bahceli ben onu tanırım iyi bilirim dedi..

evet bir darbe girişimi oldu ordunun %98 i katılmayarak ordu içerisindeki atatürkçü-ulusalcı-milliyetci kadroyla bu iş olmadan bitirildi.. akp yıllarla bunlarla aynı safta yer aldılar ordu 2002-2009 a kadar tasfiye yapmasaydı kimbilir daha neler olucaktı.. likayat sistemi olmadan birşeyler yapılırsa sonuçları ağır olur..
darbecilerin başarısız olmasında en büyük neden beceriksiz olmalarıdır..liderlik vasıflarının olmayışıdır.. diğer grupların bunlara müdahele etmesidir.. o yüzden birileri darbe girişiminden cesaret alıp yeni türkiye şekli ve profili cıkartmaya calışıyor..bugün saf safa duranlar üc beş aya kalmadan birbirlerine en büyük hakaretleri edicekler.. ama iş işten gecicek..

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Bu işte böyle uzar gider bir yerlerde buluşamaksak konu uzarsa uzar parcalanmalar meydana gelir ama böyle yapmakla parti ne kazanıyor neler kazanır? Saygı duyuyorum ben meral akseneri destekliyordum ama noldu 15 temmuzdan sonra çekildi kabuğuna ortalarda yok hiç bir yerlerde önceki gibi konuşmalar yapmiyorneden acaba? Neolduda kayboldu hangi desteği kaybetti de böyle oldu Neolduda koray aydın kayboldu Neolduda kayboldu ümit ozdag şimdi milliyetçilerin yani bizlerin ihtiyacı olduğu zamanda göründüğü gibi değil sandığın gibi değil kardesim bunu unutma neyse böyle yaptıkça ulaşamayız senin düşüncene saygım var parti böyle kazanacaksa buyuguyecekse evet tamam böyle olsun ama sen ben o böyle oldukça inan bana kaybeden biz oluyoruz.

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
darbenin yaşandığı gece meral akşener konuştu.. şuan coğu bir cok yerlere gidip konuşmalar yapıyor.. tv lerin bu tarz şeyleri haber etmemesini normal karşılıyorum..tam tersi karalama kampanyası yapıyorlar.. o yüzden ben desteğimi meral akşenerden yana kullanıyorum.. ilerliyen günlerde neler olucak hep birlikte görücez.. daha evvelsi herşeyi ergenekona yıkanlar şimdi cemaate yıkıcaklar..zaten başladılar bile buna.. bilgi kirliliği adı altında bir cok masum insanların hayatları kararmaya başladı.. bundan 10 yıl sonra da bu günü konuşucak herkes..niye öyle yapıldı neden böyle yapıldı diye..
en basit örnek verim deniz baykal a ve mhpli milletvekillerine tuzak kurulurken cemaat tek başına yapmadı bunu.. iktidar partisininde bunda parmağı var.. hatırlatalım o günleri istersen.. meydanlarda bu kaset lafını agzına alıp durdular bunlar özel değil genel genel diye bağırdılar.. hatta bazı milletvekillerinin o kasetteki görüntülerdekileri nikahlı eşleriydi..bunlara gözlerini hep kapattılar şimdi napıcaz darbe girişimi oldu diye bunların hepsini sümenaltı mı edicez?

17-25 Aralık.........(Kumpas kurdular)
Çözüm süreci......(Kandırıldık.)
Fetullah gülen.....(Aldatıldık)
Canlı bombalar....(Uyutulduk)
Terör....................(Gaflete düştük)
Rus Uçağı............( Oyuna geldik)
Suriye...................(Anlaşılmadık)
İsrail.....................(Diplomasi Hatası yaptık)
Almanya...... .......(SözleriniTutmadılar)
Amerika.................(Sırtımızdan vurdular)

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Bir yerlerde ama nerelerde? Böyle mi olacak yani kuytu köşelerde mi olacak benim liderim beni temsil edecek kişi ben burdayım diyemiyorsa nasıl olacak bu iş?kaset olayı evet kumpas bu tezgahlayan kişi de bir o kadar şerefsiz ama öyle yada böyle bir partili değilde insan olarak bakarsak görüntülerde olanları konuşmaları tasvip ediyor musun? eşleriydi diyorsun adam cuma ya gitmedim ben bu gün diyor benim karı 5 vakit evde namaz kılıyor diyor nasıl nikahlı eşleriydi?partinin içinden bu pislikleri atmalıyız bu kaset çıkması iyi mi oldu soracak olursan ben yönetim şekline bakarsak mhp nin geçmişinden gelen duruşa davaya bakarsak evet iyi oldu...ama tabii böyle yaparak kumpas kurarak olaylar aydınlatılmamalı bu işin içinde fötö/pyd terör örgütü var tek sorumlusu da onlar demiyorum ama askeri balyoz ergenekon cu yaparak karalayanlar hapse atalar hep bunlar kozmik odaya girenler hep fetullah gülenin adamları buna şüphe yok.Ve diğer olaylar kandırıldık altadıldık ve diğer yazdıkların senle aynı fikirdeyim bir söz vardır kardeşim bizim buralarda bilmiyorum belki bilirsin bir suç olduğunda yoksa sorumlusu yani bulunamamışsa VURUN ABALIYA derler bu günlerde de yapılan aynen budur. :D Seviliyorsun.

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
coğu konularda aynı fikirdeyiz.. ancak şu sis tabakası kalktığında kim neci daha iyi görücez..şimdi herşey erken öpen öpene.. ben herşeyden hesap sorulmadıkca iktidarın davranışlarını samimi bulmam..herşeyi bi yerlere atıp aradan sıyrılmak yok..

meralciyim sonuna kadar;) ben de seni seviyorum abi

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
MHP'de Devlet Bahçeli'nin varlığında parti hiçbir zaman iktidara oynayamayacak. Bu açık görünen gerçek. MHP de özellikle de Meral Akşener gibi kitlelere oynayan, vasıfsız birinin genel başkanlık oyunu cemaatinde desteklediği, MHP de cemaat örgütlenme projesidir. Devlet Bahçeli o koltuğu hak ediyor mu o ayrı bir sorun tabi ki ancak Devlet Bahçeli belki mecbur kalaraktan MHP nin cemaatin arka bahçesine dönüşmesini engellemiştir. (Zorundalıktan kasıt AKP ile yakınlaşması)

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
ben aynı fikir de değilim.. bahceli mhp yi bitiren kişidir.. bugün bir cok kişi onun yüzünden akp ye gitmiştir.. ocakları kapatması vs.. akp güdümünde yaptığı siyaset.. bugün taban da değişim isteği var.. bu istek ısrarla göz ardı ediliyor.. bu isteği söyliyen herkes cemaatci damgası yiyor.. 800 e yakın delege bu isteği isterken hepsini nasil cemaatci ilan ediyoruz? her parti de olduğu gibi mhp de de olabilir cemaatci gruplar.. ama isimlere laf diyerek bu iş cözülmez.. meral akşener cemaatle alakası yok.. sinan oganında ümit özdağ koray aydının da.. ama ne hikmetse özellikle akp cephesi böyle algı yaratma derdinde.. devlet bahceli de koltuğu bırakmamak için oda aynı şeyi yapıyor.. kim ne derse desin değişim olucaktır mhp de.. yoksa yakın zaman olucak seçimde ben dahil bir cok kişi mhp ye oy vermicek.. akp güdümünde bir siyaseti kabul etmiyorum ben..

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
ben aynı fikir de değilim.. bahceli mhp yi bitiren kişidir.. bugün bir cok kişi onun yüzünden akp ye gitmiştir.. ocakları kapatması vs.. akp güdümünde yaptığı siyaset.. bugün taban da değişim isteği var.. bu istek ısrarla göz ardı ediliyor.. bu isteği söyliyen herkes cemaatci damgası yiyor.. 800 e yakın delege bu isteği isterken hepsini nasil cemaatci ilan ediyoruz? her parti de olduğu gibi mhp de de olabilir cemaatci gruplar.. ama isimlere laf diyerek bu iş cözülmez.. meral akşener cemaatle alakası yok.. sinan oganında ümit özdağ koray aydının da.. ama ne hikmetse özellikle akp cephesi böyle algı yaratma derdinde.. devlet bahceli de koltuğu bırakmamak için oda aynı şeyi yapıyor.. kim ne derse desin değişim olucaktır mhp de.. yoksa yakın zaman olucak seçimde ben dahil bir cok kişi mhp ye oy vermicek.. akp güdümünde bir siyaseti kabul etmiyorum ben..
Hocam yapma gözünü seveyim azıcık Meral Akşener'in geçmişini karıştır, cemaat, dinler arası diyalog, hocaya methiyeler düzme daha neler neler. Medyanın arkasına aldığı rüzgarla nasıl başbakan yapmayı düşlüyorsunuz anlamıyorum :hih Cemaatin bir balonudur Meral Akşener :sigara Devlet Bahçeli'de mecbur kalmıştır AKP ile işbirliği yapmaya bu süreçte. Ben herhangi bir partiye oy vermediğim için veya parti tutmadığım için bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum.

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
ben aynı fikir de ve kanaatta değilim.. geçmiş dönemlerde fethullahla ecevit özal demirel gibi isimler yan yana durmuştur.. cünkü siyasetin geregi budur.. tayyip erdogan da durmuştur.. ancak birileri yaftalamak için ugraşmak doğru birşey değildir.. akpli 2 yazar canlı yayında meral akşenerle ilgili ithamlar yapmıştı.. ne oldu geri cekmek zorunda kaldılar.. darbe girişimi sonrası akpli bir avukat cıkıp meral akşener i fethullahcı diye agır sözler söyledi ne oldu.. canlı yayına baglandı meral akşener haddini bildirdi..

meral akşener in twitter ini takip etseydin ve yayınları takip etseydin darbe girişimi olur olmaz karşısında durdu.. sadece o değil sinan oğan koray aydın ümit özdağ gibi isimlerde.. mhp nin kemik yapısındaki bir cok kişi meral akşener i destekliyor..cevremde cok destekliyen var..ancak özellikle akp nin yapmış olduğu kara propaganda sonucu meral akşener kötülenmeye çalışılıyor.. ben devlet bahcelinin gitmesini istiyorum.. onun yerine meral akşener sinan oğan veya ümit özdağ olabilir.. yusuf hallacoglu gibi özcan yeniceri gibi isimlerinde yönetimde olmasını istiyorum..

asıl birileri şuanda mhp ye kumpas kuruyor devlet bahceliyi başta tutup... en yakın secimde baraj altı kalıcaktır mhp..

Üst Alt