-
- Üyelik Tarihi
- 1 Haz 2016
-
- Mesajlar
- 77
-
- MFC Puanı
- -2
Kur'an'da Allah dostlarının varlığı ve kabulu sabittir. Cübbelli'de farklı bir dil kullanarak bunu ifade etmiş. Anlatılmak istenen Allah dostlarının, Allah katında daha kabul görmesinden dolayı dua'larınızda bu isimleri de ekleyin. kimse gidin tapın dememiş. kölelikten kastı onlara hizmet edin ve nazarı altına girin, Allah'ta onlar hürmetini sizi affeylesin.
Cübbeli ahmet hoca'nın çelişki ile konuştuğu konular mevcut. Yalnız Allah dostlarının kabulunu anlatmaya çalışan birisine sapık denilmesine tenezzül edemem.(bu konuda)
Allah dostlarını inkar edene birine sapık demek bana daha mantıklı gelir şahsen.
Allah'ın dostu tüm müminlerdir. Allah dışında onun peşi sıra evliyalara tutunmak Kuran'a göre müşrikliktir.
hangi ayete göre?
Anlebut 41 ayetin Arapçasını okursan evliya kelimesini özellikle kullanır.
Araf 3 ve Zümer 3 de oku.
kimsenin etegine yapışıpta cennete gidilmez. Cennet o kadar ucuz degil. Kendi amelinle ve Allah'ın rahmetiyle başbaşasın. Peygamber efendimiz s.a.v bile kızı fatıma'ya bana güvenme derken bu insanlar nasıl cennet vaad edebiliyorlar. Rabbim hidayet nasip eder inş.
Bu kadar günaha batmışken zor ama Allah'ın rahmetinden de ümidi kesmemek lazım,
Tarikatlerdeki insanlar her ne kadar namaz kılan takva ehli gibi kişiler gözükseler de birçok davranışları ile şirke bulaşıyorlar o çok kötü bir şey..
İnşallah Allah hepimizi cennetine kabul eder.
Abdülaziz de sığırın teki :sigara popüler imamlara çokta itibar etmeyin arkadaşlar :sigara
hahahaha haklısın Bezelye hepside aynı kabuktan bunların alayıda sapık bence...