-
-
-
- MFC Puanı
- 29,224
Yok
Meltem?
Meltem?
Yeğenlerim'den büyük olanın (10 yaşında dayı'sının kıymetlisi güzel bir hanımefendi....!!) ismi.....Hayır
Sezin
Sezinler hanımefendi oluyor demekki .)Yeğenlerim'den büyük olanın (10 yaşında dayı'sının kıymetlisi güzel bir hanımefendi....!!) ismi.....
Kesinlikle haklısın bu konuda, doğru söz'e ancak şapka çıkartılarak, ayakta alışkanır..... (TRWE_2012)Sezinler hanımefendi oluyor demekki .)
Sezen .)
Abi oyunu devam ettirmek için sezen ismi içinde yorum yapman lazım çocuğuna katarmisin sezen ismini ?Kesinlikle haklısın bu konuda, doğru söz'e ancak şapka çıkartılarak, ayakta alışkanır..... (TRWE_2012)
Pardon pardon hiç anlamadım ya....!!!@Pisadam demişti bana "Oyunlardan uzak dur diye" imdi anlıyorum ki web site kurucusu geleceği önceden ön görmüş .....Abi oyunu devam ettirmek için sezen ismi içinde yorum yapman lazım çocuğuna katarmisin sezen ismini ?
Sonrada bir isim vermen lazım alltaki üye için .)
Pardon pardon hiç anlamadım ya....!!!@Pisadam demişti bana "Oyunlardan uzak dur diye" imdi anlıyorum ki web site kurucusu geleceği önceden ön görmüş .....Abi oyunu devam ettirmek için sezen ismi içinde yorum yapman lazım çocuğuna katarmisin sezen ismini ?
Sonrada bir isim vermen lazım alltaki üye için .)