• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Cizre'den acı haber geldi: 1 asker şehit

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,126
MFC Puanı
90,240
Genelkurmay Başkanlığı, Cizre, Silopi ve Sur'da devam eden operasyonlarda dün 18 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, "yurtiçi önemli olaylara" ilişkin açıklamasında dün yürütülen operasyonların bilançosu hakkında bilgi verdi.
Şırnak Cizre'de devam eden operasyonda, 11 Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilirken, ilçedeki operasyonda şimdiye kadar 80 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

'AĞIR YARALANAN ASKER ŞEHİT OLDU'

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün saat 09.30'da Şırnak ili Cizre ilçesinde icra edilen operasyonlar kapsamında Bölücü Terör Örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı. Açıklamada, yaralanan askerin derhal hastaneye sevk edildiği, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu kaydedildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.
PATLAYICILAR İMHA EDİLDİ

Şırnak Silopi'de devam eden operasyonda, 1 Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilirken, ilçedeki operasyonda şimdiye kadar toplam 7 terörist öldürüldü. Ayrıca, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce hazırlanan 20 barikat açıldı ve tuzaklandığı tespit edilen 6 adet El Yapımı Patlayıcı imha edildi.
Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonda, 6 Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi.

Şanlıurfa'da, Bölücü Terör Örgütünden kaçan bir terörist güvenlik güçlerine teslim olurken, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan sınırı geçmeye çalışan bir Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist yakalandı.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde çekilen görüntülerde, DBP’li belediyeye ait olduğu belirlenen çöp toplama kamyonunun teröristlerin bulunduğu caddeye gelişi görüldü. Ardından çöp aracı, teröristlerce oluşturulan barikatlara malzeme taşıdı.

(ANKA)
 
Üyelik Tarihi
29 Eki 2015
Konular
63
Mesajlar
364
MFC Puanı
4,840
İçimizdeki ruslara göre bana saldıran, etrafa bomba atan, asker öldüren şerefsizlere polise üzüldüğüm kadar üzülecekmişim. Şu beyin yapısına bak kıvrımsız küçücük dümdüz bir beyin. Aklı alınmış, köpek pkk sevicileri sizi! Kış temizliği başladı ve bölge bazı pisliklerden arınana kadar devam etmeli. Şehit olan askerimizin vatanı cennet olsun.
 
Üst