Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çikolatanın son parçasını üstteki üyeye verir misin ?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,068
shenSin erqeN hiÇ erqeNe benZer bi yanıM var mı uff yaaa gidip para sayim moralim yerine gelsin.
şu camı neyim aç fakirlik kokuttun buraları.

sen parayı yanlış sayarsın şimdi gönder ben sayarım sana :D az sonra para kokacak buralar :D
çok hava attı ne vercem cikolata gitsin toblerone alsın kendine :s38:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,068
ay ay veririm benim bıcırıgıma :)

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
senin bana bişey demeni isteyen kim :D ettiğin küfürleri söylediğin yalanları sen sildin diye biz de hafızadan silmedik.

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
senin bana bişey demeni isteyen kim :D ettiğin küfürleri söylediğin yalanları sen sildin diye biz de hafızadan silmedik.

Benmi küfür ettim ? yalan söyleme iftirada atma herkesi kendin gibide sanma? bak iftiraya ve haksızlığa en karşı adam benim anladınmı ? bana küfür ettin diyerek iftira atma seni son uyarım bu. bana ıspat et küfür ettiğimi ? bak ben bu forumda kimseye küfür etmedim etmemde sakın ha sakın bana bir daha böyle iftira atma ?

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
Beni başkalarıylada karıştırma sakın sana güzel konuşuyorum ama sen hala dik kafasın ?

Üst Alt