Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Chat yaparken ne kadar dürüstüz?

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Olduğum gibi olduğumu sanıyorum.. Yalan belki ilk yıllarda söylemişimdir :) ilk acemilik.. Ama sonradan dürüstce gizlemeden paylasmısımdır..

Ferda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
onu bunu bilmem her ikisinde de güzelim:p

HeavenLy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    112
Beni tanıyan insanlar normalde nasılsam aynı olduğumu bilirler o yüzden gayet dürüstümdür saklayacak bir şeyim yok ^^

Esinti

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
neysem oyum her zaman kimseye bişey kanıtlamak zorun da değilim işine gelen yazar gelmeye yol alır :)

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Sanal ve chat ortamlarda eskiden azda olsa dostluk arkadaslık ve bunun getirdiği güven ve dürüstlük vardı.günümüzde her şey çıkar işine menfaat te dökülmüş gözükmekte.. Çoğu kimsede çıkarı kazancı varsa kendinden kişilik te üstün yada böyle ortamda yetki deniliyor onun yanında yer almaya çalışır.yağ çeker yalakalık edmeye çalısır.Karşımızdakinden önce kendimize dürüst olmak gerekir .ben burda neyim kimim ne yapıyorum demek lazım.Bazı insanlar sizi tanımadan etmeden arkanızdan dedıkodu cıkara biliyor. Bir insan tanımadığı konusmadı insanın arkasından atıp tutuyorsa ya onun yoluna engel oluyorsunuzdur yada kıskançlık fesatlık vardır. çogunluk chat ortamında dürüst değil. kimin kimle derdi tasası varsa genelde kaçarlar ortaya laf atarlar . yüzüne deme cesareti yoktur. . kankan olur dostun olur bir nebze araya üçüncü sahısları koymaksızın zaten dürüstlükle hersey halledilir. FAKAT insanların tanımadıkları sahıslar arkasından laf demeleri iftira atmaları baska birsey tabiki..Kulisini bildiğiniz insanların sahnesiyle uğraşmak size zamann kaybıdır aslında.. son günlerde hakımda çok sey denildi. Ben bugune dek kimsenin lafıyla yücelmedim.Bu zamandan sonrada kimsenin lafıyla alçalmam. herkes önce kendine bakıp dürüstlüğü ölçmeli..
Hatalarını yüzüne vurmadığımız için, kendini mükemmel sanan insanlar var..!

DÜRÜSTLÜK PAHALI BİR MÜLKTÜR, UCUZ İNSANLARDA BULUNMAZ..!

Dürüst olduğun için kaybedebilirsin ama yalan söyleyip utanmaktan iyidir GERÇEK DOSTLARINIZLA DÜRÜSTLÜKTE BULUŞMANIZ DİLEĞİYLE..

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Ben chat yapmıyorum :sigara garip bir durum günümüze göre :sigara

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
benim telefonumda da uygulamalar yok.. face ye girerim ama.. arada bi arkadaşlar cagırır bi yerlere oralara gidip altını üstüne getiririm :D sonra bişey olmamış gibi cıkar giderim:)

bu kişilere göre farklılık gösterebilir..herkesin bir nedeni var herkese saygı duymayı öğreniyoruz..kimileri için bu bir ihtiyaç kimileri için gereksiz bir durum :)

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
valla sorma ya ben 2 yıl bıraktıydım hic bir şekilde face şu bu girmiyordum..
arkadaş bi telefon etti hadi gel bir lak lak yap diye:D bi girdim:) oradan oraya oraya derken buraya kadar geldim:) iyi dostluklar arkadaşlıklar oluyor..
ama tabi her türlüsü ile karşılaşıyor insan

Üst Alt