Sanal ve chat ortamlarda eskiden azda olsa dostluk arkadaslık ve bunun getirdiği güven ve dürüstlük vardı.günümüzde her şey çıkar işine menfaat te dökülmüş gözükmekte.. Çoğu kimsede çıkarı kazancı varsa kendinden kişilik te üstün yada böyle ortamda yetki deniliyor onun yanında yer almaya çalışır.yağ çeker yalakalık edmeye çalısır.Karşımızdakinden önce kendimize dürüst olmak gerekir .ben burda neyim kimim ne yapıyorum demek lazım.Bazı insanlar sizi tanımadan etmeden arkanızdan dedıkodu cıkara biliyor. Bir insan tanımadığı konusmadı insanın arkasından atıp tutuyorsa ya onun yoluna engel oluyorsunuzdur yada kıskançlık fesatlık vardır. çogunluk chat ortamında dürüst değil. kimin kimle derdi tasası varsa genelde kaçarlar ortaya laf atarlar . yüzüne deme cesareti yoktur. . kankan olur dostun olur bir nebze araya üçüncü sahısları koymaksızın zaten dürüstlükle hersey halledilir. FAKAT insanların tanımadıkları sahıslar arkasından laf demeleri iftira atmaları baska birsey tabiki..Kulisini bildiğiniz insanların sahnesiyle uğraşmak size zamann kaybıdır aslında.. son günlerde hakımda çok sey denildi. Ben bugune dek kimsenin lafıyla yücelmedim.Bu zamandan sonrada kimsenin lafıyla alçalmam. herkes önce kendine bakıp dürüstlüğü ölçmeli..
Hatalarını yüzüne vurmadığımız için, kendini mükemmel sanan insanlar var..!
DÜRÜSTLÜK PAHALI BİR MÜLKTÜR, UCUZ İNSANLARDA BULUNMAZ..!
Dürüst olduğun için kaybedebilirsin ama yalan söyleyip utanmaktan iyidir GERÇEK DOSTLARINIZLA DÜRÜSTLÜKTE BULUŞMANIZ DİLEĞİYLE..