Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Chat yaparken ne kadar dürüstüz?

Silya

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    118
Chat yaparken ne kadar dürüstüz?
Sizce dürüst olmalı mıyız?
Karşımızdakine ne kadar güvenmeliyiz?

Timelord

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
- İşimize Geldiğine Göre... - Evet , Her Dahim.. - Güven verirsen , güven alırsın. Güven sözüyle ilgili ; Hayatta kimseye güvenmeyeceksin demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan. " VICTOR HUGO "

Cindy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    11,721
Saflık boyutunda dürüst davranıyorum evet kaybettiğim de oluyor kazandığımda Dürüst olunması gerektiğini düşünüyorum.

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Reel veya Sanal fark etmiyor bence, her insanın kendine has bir duruşu vardır ve bunu her iki tarafta da korumalı dir, diye düşünüyorum. Dürüstlük de bunun en başında gelmeli.

Bestami

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
Ben pek fazla kişiyle samimi olmam kimseden samimiyet de beklemem, gerçek hayatta daha çok insan içindeyimdir ama burada öyle değilim sohbet etmeyi ne kadar çok sevsemde çoğunlukla suskunluğu tercih edenlerdenimdir.
Sohbete de başlayınca beni kimse durduramaz aralıksız 1-2 gün muhabbet ederim coğunlukla nickim onlinedir ama ben pc'de değilimdir..
Dürüstlüğe gelince karşımdakine bağlıdır bu hislerimde çok kuvvetlidir, sanalda tanışıp real hayatta buluştugum 10 kadar arkadaşım olmuştur ve ne kadar dürüst olursanız olun önce karşınızdakinin bu dürüstlüğü hak edip etmediğini anlamanız gerekiyor.

Maya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Durustluk insanin karakterinde olan bir ozelliktir...Nerede oldugunuzun bir onemi yok gece uyurken kahvalti yaparken otobuste yolda barda okulda internette.... Insan kendi karakterinden vazgecmemeli en azindan ben gecmem..Cunku sanal hevesler cikarlari olan biri degilim..Sanalda bir insandan beklentim ya da cikarim.ne.olabilir.ki karakterimden durustlugumden odun vereyim ? Insan karsisindan ne alacagi icin degil kendisi icin ozelliklerinden vazgecmemeli ve sabit bir durusu olmali.Kimseye kendimi begendirmek zorunda degilim kimseye kendimi sevdirmek.zorunda degilim kimseye guven vermek ya da kimseyle dost olmak zorunda da degilim...Bir zorunlulugum yok hic bir seye ve hic bir kimseye...O yuzden yalana dolanada gerek yok...

Ya oldugun gibi gorun ya da gorundugun gibi ol...(Mevlana)

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
bende yazılanların hepsine katılıyorum çok güzel ifade etmişssinz elinize sağlık

Devrim

"Düşün" Kadarsın. Düşün Ne Kadarsın ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4
Edep, Muhabbetten Önce Gelir ..

ipsizUcurtma

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
Her zaman öz ve net olmuşumdur.. Ama karşımdakinden de aynı şeyi bekledigimden pek sıcak bakılmaz bana :)

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
kişilik yapımla ya da özelliklerimle ilgili hiç yalan söylemedim. zaten buna gerekte yok aslında. farklı kişiliğie bürünmek , soylediğiniz yalanlar bir yerden sonra patlak veriyordur zaten , verecektir de.
Karşınızdaki kişileri ciddiye alın bilgisayarın diğer ucundakininde birinsan olduğunu unutmayın. ;)

ipsizUcurtma

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
:)) Fazlasıyla dürüstüm.. ki Bu dürüstlüğüm kimi zaman bir çok şiddetli atışmalara kadar varmıştır..

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Sadece sinirlendigim de dürust olamıyorum değer konularda dürüstum

PoiSonGirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    35
Dürüstüm, pat pat söylerim=) herkesle herseyi paylasmam zaten sohbetimin ilerledigi insandan da bisi saklamam.

Üst Alt