Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

CEO'Muz Pisadam'ın Doğum Günü Partisi

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
LeGoLaS sen waryaaaa çohhh pislüqqq bir süpermensin :D Pisadam warya adamın her yerinden karizma akıyo şarabımı almayın elimden siz partide ne ediyosanız edin havasında :D@StigmatA da bulmus beleş şarabı kimseye çaktırmadan noluyo bu kadeh elimde ne geziyo bakışı atmıs :D :D
LeGoLaS ben diyim ArtemiS ve Realist. napıyo :p partiye gelen hatunlar ne giymiş diye dedikodu yapacaklar üzüm yemek bahane dedikodu şahane modundalar bir yandan gözleri fıldır fıldır hayriye gibi dönüyo :D
LeGoLaS gebermeyesice buldun patronun partisini içtin rakıyı cektin şarabı ahey ahey :D
StyLe abinin rakısına kim bira ve viski kattı cıksın ortaya:D
VesseLam bugun boşa alıp basımı gidecem buradan demiyordu:p şişeleri kapmıs daga kacmıs :D
Pisadamın partisi var ve ben çeteyi toplayıp orayı dagıtmam mı cuppaaa cupaaaaa :s94::s94: Hifa ya parti de dünden hazır :D Sade sen warya ne uyanıksporsun günlerdir görünme parti var dedik şıpadanak damladın :p Limon eglenmeye ortamı dagıtmaya gidiyos yetişşş :D Pisadam kaçmaayın boşa bittiniz bile :D Anafiel rakı varken votkayı niye verdiniz rakı içip güzelleşirdi :p Bezelye adam tarz ya :p Mihrimah aferim hocam sen içme habire homidi gırtlak yiyerek sız bir köşede tabi herkes kafayı çekerken yemekler boşamı gitsin dimi ya :D
valla bu hatun hangi akla hizmet sessizsakin ismini almıssa kesin o an kafası 1 milyondu :D hatun resmen deli :D
Rapunzel elini, sacını öyle dolamışki şişeye alanı cırmalarım diyo :D LaiLa ortama sonradan gelmişde LeGoLaS bence o 3 parti dolaşıp beleşden içip, hediye faslının geldigini görünce sarhoş ayagına yatmıs:D . Alem buysa kral @@RebeLLiouS:D
Min varya iş adamı oldun ukalasın:p ama karizmasın ula hocu seviliyorsun :)

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
LeGoLaS sen waryaaaa çohhh pislüqqq bir süpermensin :D Pisadam warya adamın her yerinden karizma akıyo şarabımı almayın elimden siz partide ne ediyosanız edin havasında :D@StigmatA da bulmus beleş şarabı kimseye çaktırmadan noluyo bu kadeh elimde ne geziyo bakışı atmıs :D :D
LeGoLaS ben diyim ArtemiS ve Realist. napıyo :p partiye gelen hatunlar ne giymiş diye dedikodu yapacaklar üzüm yemek bahane dedikodu şahane modundalar bir yandan gözleri fıldır fıldır hayriye gibi dönüyo :D
LeGoLaS gebermeyesice buldun patronun partisini içtin rakıyı cektin şarabı ahey ahey :D
StyLe abinin rakısına kim bira ve viski kattı cıksın ortaya:D
VesseLam bugun boşa alıp basımı gidecem buradan demiyordu:p şişeleri kapmıs daga kacmıs :D
Pisadamın partisi var ve ben çeteyi toplayıp orayı dagıtmam mı cuppaaa cupaaaaa :s94::s94: Hifa ya parti de dünden hazır :D Sade sen warya ne uyanıksporsun günlerdir görünme parti var dedik şıpadanak damladın :p Limon eglenmeye ortamı dagıtmaya gidiyos yetişşş :D Pisadam kaçmaayın boşa bittiniz bile :D Anafiel rakı varken votkayı niye verdiniz rakı içip güzelleşirdi :p Bezelye adam tarz ya :p Mihrimah aferim hocam sen içme habire homidi gırtlak yiyerek sız bir köşede tabi herkes kafayı çekerken yemekler boşamı gitsin dimi ya :D
valla bu hatun hangi akla hizmet sessizsakin ismini almıssa kesin o an kafası 1 milyondu :D hatun resmen deli :D
Rapunzel elini, sacını öyle dolamışki şişeye alanı cırmalarım diyo :D LaiLa ortama sonradan gelmişde LeGoLaS bence o 3 parti dolaşıp beleşden içip, hediye faslının geldigini görünce sarhoş ayagına yatmıs:D . Alem buysa kral @@RebeLLiouS:D
Min varya iş adamı oldun ukalasın:p ama karizmasın ula hocu seviliyorsun :)

:f38:Alem buysa kral benim üleynnnn :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
ama amaa LeGoLaS deme öyle şımarırım valla:f17::s68:

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
heppiniz kralsınız ama yönetim şeklimiz cumhuriyet :d

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,987
Sezen :D:D Sen senarist olmalısın bence :D

Kızlar çetesinin liderisin ama sizin ekip de zayıf bir halka var, onu şaaptirsana :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Pisadam zayıf halkayı kimin boynuna taksam cıngar cıkarır bu karılar ay hanımlar :D
bence sen şaaptirsana :p banla gitsin gümbürtüye:u21:

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Sezen durum mu var dalalim. Dddd

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Pisadam bence de alma buranın hatunlarına elini versen ayagını koparırlar valla püsküllü bela hepside :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
wayyyy çete elemanlarına bak ya bir işaretime bakıyorlarmış :D LaiLa kıs ben hepinizi toplasam bu forum erkeklerinden harac alsam köşe oluruz ha walla :D

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,987
Sezen durum mu var dalalim. Dddd

@Pisadam bence de alma buranın hatunlarına elini versen ayagını koparırlar valla püsküllü bela hepside :D

wayyyy çete elemanlarına bak ya bir işaretime bakıyorlarmış :D @LaiLa kıs ben hepinizi toplasam bu forum erkeklerinden harac alsam köşe oluruz ha walla :D

Sesine geldi baak halbuki bu kız uzaktan hiç de öyle durmuyordu Sezen ne içiriyosun sen bunlara :D

Üst Alt