ArtemiS
Onursal Üye
-
-
-
- MFC Puanı
- 1,019
@Sezen ve çetesi varsa bize birşey kalmaz
LeGoLaS sen waryaaaa çohhh pislüqqq bir süpermensin Pisadam warya adamın her yerinden karizma akıyo şarabımı almayın elimden siz partide ne ediyosanız edin havasında @StigmatA da bulmus beleş şarabı kimseye çaktırmadan noluyo bu kadeh elimde ne geziyo bakışı atmıs
LeGoLaS ben diyim ArtemiS ve Realist. napıyo partiye gelen hatunlar ne giymiş diye dedikodu yapacaklar üzüm yemek bahane dedikodu şahane modundalar bir yandan gözleri fıldır fıldır hayriye gibi dönüyo
LeGoLaS gebermeyesice buldun patronun partisini içtin rakıyı cektin şarabı ahey ahey
StyLe abinin rakısına kim bira ve viski kattı cıksın ortaya
VesseLam bugun boşa alıp basımı gidecem buradan demiyordu şişeleri kapmıs daga kacmıs
Pisadamın partisi var ve ben çeteyi toplayıp orayı dagıtmam mı cuppaaa cupaaaaa :s94::s94: Hifa ya parti de dünden hazır Sade sen warya ne uyanıksporsun günlerdir görünme parti var dedik şıpadanak damladın Limon eglenmeye ortamı dagıtmaya gidiyos yetişşş Pisadam kaçmaayın boşa bittiniz bile Anafiel rakı varken votkayı niye verdiniz rakı içip güzelleşirdi Bezelye adam tarz ya Mihrimah aferim hocam sen içme habire homidi gırtlak yiyerek sız bir köşede tabi herkes kafayı çekerken yemekler boşamı gitsin dimi ya
valla bu hatun hangi akla hizmet sessizsakin ismini almıssa kesin o an kafası 1 milyondu hatun resmen deli
Rapunzel elini, sacını öyle dolamışki şişeye alanı cırmalarım diyo LaiLa ortama sonradan gelmişde LeGoLaS bence o 3 parti dolaşıp beleşden içip, hediye faslının geldigini görünce sarhoş ayagına yatmıs . Alem buysa kral @@RebeLLiouS
Min varya iş adamı oldun ukalasın ama karizmasın ula hocu seviliyorsun
@Pisadam zayıf halkayı kimin boynuna taksam cıngar cıkarır bu karılar ay hanımlar
bence sen şaaptirsana banla gitsin gümbürtüye:u21:
Sezen durum mu var dalalim. Dddd
@Pisadam bence de alma buranın hatunlarına elini versen ayagını koparırlar valla püsküllü bela hepside
wayyyy çete elemanlarına bak ya bir işaretime bakıyorlarmış @LaiLa kıs ben hepinizi toplasam bu forum erkeklerinden harac alsam köşe oluruz ha walla