hem korkuyo hem fingirdiyo
Yaparım ben kıskanc sey
NaZzZ hanıma bak sen
Ayh ayh ayh gelmişte bana taktik veriyo ben elimi sallasam tribinler dolarr :uyku:s74
Amaaaan nicki bile Nazzz naz yapmaktan başka neyden annarki benim kide laf :s7:can
hem korkuyo hem fingirdiyo
Yaparım ben kıskanc sey
NaZzZ hanıma bak sen
Ayh ayh ayh gelmişte bana taktik veriyo ben elimi sallasam tribinler dolarr :uyku:s74
Amaaaan nicki bile Nazzz naz yapmaktan başka neyden annarki benim kide laf :s7:can
Ben onunla bi oynicam nese abim gil geldi gittim ben :ask
senin ki geldi bebeğimmm kimse üzemez bizi <2<2<2<2<2
kusura bakma bende kalp yetmezliği var 2 atıyorum yoksa 3 yani o .s.s
Sezen hala gözün üzerimizde gibi rahat edemiyorum başkası beni izlerken stres olurum ben .s.s
gel çayırcım bize gidek anamı köye gönderdim bugün :honk:
Ayyy allahımm allahım senin nereni kıskanncaz gıı çayırını mı kıskancaz gülünü mü kıskancaz kızz tövbe yareppim
Kız elimi sallasam tiribinler dolar dime şimdi abimde evde kaldı kör topal birini şey etcez artık Nasibinde sen varmışsın dimekk ki seni abime düşünüyomm gı başın bağlı sayılır bah heee
Abim gil geldi koorkuyoom :s23
senin ki geldi bebeğimmm kimse üzemez bizi <2<2<2<2<2
kusura bakma bende kalp yetmezliği var 2 atıyorum yoksa 3 yani o .s.s
Sezen hala gözün üzerimizde gibi rahat edemiyorum başkası beni izlerken stres olurum ben .s.s
gel çayırcım bize gidek anamı köye gönderdim bugün :honk:
Sen neden bizim özelimizi paylaşiyon :can
Özel mi kaldı :kiskis ne var ne yok döktünüz ortaya
Ayhhh napim yhaaaa bu hayvan ölleee yapiyo :s7:can
40 yıllık kuştüyüme neler yaptında böyle oldu cıkssss cıksss sende var bişeyler :kiskis
Dilim varmıyor demeye az değilsin sen bayırgülü
Hıhhhh hasbam hemen bana laf at zati :s74
Hem sen bana bi avatar ekle güllü dallı bisi olsun bi ise yara bari :s7:s23
Ayyy allahımm allahım senin nereni kıskanncaz gıı çayırını mı kıskancaz gülünü mü kıskancaz kızz tövbe yareppim
Kız elimi sallasam tiribinler dolar dime şimdi abimde evde kaldı kör topal birini şey etcez artık Nasibinde sen varmışsın dimekk ki seni abime düşünüyomm gı başın bağlı sayılır bah heee
Noluyorsunuz ya hu hopssss forumu mundar ettiniz