Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çaya Dair

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Günaydınn Arkadaşlarr, musmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyleee çay a buyrun diyorum;)
i

Sezen Deniz ben sizin için saçımı süpürge edip börekler açayım siz beni beklemeyin hıhhhh küstüm ki;)

meme1216c875f29e2d9c.jpg

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Günaydınn Arkadaşlarr, musmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyleee çay a buyrun diyorum;)
i

@Sezen @Deniz ben sizin için saçımı süpürge edip börekler açayım siz beni beklemeyin hıhhhh küstüm ki;)
meme1216c875f29e2d9c.jpg

O kadar güzel uykuya dalmış sın kii sanki beyaz atlı prenesi rüyanda görüyorsun kıyamadık caddı uyandırmaya...

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
EsiLa oyy sen geldin mi şey mey kem küm :D varya hep şuu Deniz var neler neler dedi sana biliyormusun :p etme Deniz eyleme deme öyle dedim sacını kesin süpürgeye kaptırdı dedim :D ama ıhı cekiştirdi durdu seni bekleyelim dedim anlatamadım ki :D
ayh yoruldum bahane üretmeye :)

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
@EsiLa oyy sen geldin mi şey mey kem küm :D varya hep şuu @Deniz var neler neler dedi sana biliyormusun :p etme Deniz eyleme deme öyle dedim sacını kesin süpürgeye kaptırdı dedim :D ama ıhı cekiştirdi durdu seni bekleyelim dedim anlatamadım ki :D
ayh yoruldum bahane üretmeye :)

@Sezen biz ne anlaşmıştık her sabah 8.45 çaylar hazır olmalı demi ..gelmedi..hakkını kayıp etti...öyle bir rüyada ben bile uyanmam...:t21

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
şimdi meraklı melahatlıgım tuttu benim al işde :)beyaz atlı prens kim ki acep :D
ben olsam gözümü kapardım geri :D bölüm 2 yi izlemeye baslardım :)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
şimdi şöyle bişey börekler bana kalcak sanırım dimi dogru okudum aslında az kilomu almısız ney :D ayhhh hele bak EsiLa mm yanaklara tombik tombik olmusss kızz bu hafta biz tek şeker çay içelim bence :D Deniz göbeklenmişsin mi ne sende eh homidi gırtlak yedik börekleri :p 1 hafta bence diyet yapalım :))

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
şimdi şöyle bişey börekler bana kalcak sanırım dimi dogru okudum aslında az kilomu almısız ney :D ayhhh hele bak @EsiLa mm yanaklara tombik tombik olmusss kızz bu hafta biz tek şeker çay içelim bence :D @Deniz göbeklenmişsin mi ne sende eh homidi gırtlak yedik börekleri :p 1 hafta bence diyet yapalım :))

öyle oldu vallahiii:s41 kendisi gibi yapacak bizi göbekli..:s95

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
ohhh bu hafta sırayı savdım şükür :D bu çalıskanlık beni öldürecek :D bu hafta cay içersek haftaya börek sırası EsiLa da sonra Deniz de sıra bana gelince karnım agrıyor diye okulda hep işleyen numaraya başlarım :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
@Sezen im bu hafta kendimi diyetten muaf tutuyorum bebeğim homili gırtlak yiyelim ödünllendirelim bünyeyi:)) Deniz Prens i Atlı istemiyorum ben:( prens bmw 5.25 d sinle gelsin bana yeter:)
6139342.jpg

O beni prensess peeerii sanıyorr:))

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Sıralama güzel çaylar börekler bohçalar. Sezen sende dikkat et sınavların ve finallerin var..fazla abur çubur yemeee

Üst Alt