Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EsiLa oyy sen geldin mi şey mey kem küm varya hep şuu Deniz var neler neler dedi sana biliyormusun etme Deniz eyleme deme öyle dedim sacını kesin süpürgeye kaptırdı dedim ama ıhı cekiştirdi durdu seni bekleyelim dedim anlatamadım ki
ayh yoruldum bahane üretmeye
@EsiLa oyy sen geldin mi şey mey kem küm varya hep şuu @Deniz var neler neler dedi sana biliyormusun etme Deniz eyleme deme öyle dedim sacını kesin süpürgeye kaptırdı dedim ama ıhı cekiştirdi durdu seni bekleyelim dedim anlatamadım ki ayh yoruldum bahane üretmeye
şimdi şöyle bişey börekler bana kalcak sanırım dimi dogru okudum aslında az kilomu almısız ney ayhhh hele bak EsiLa mm yanaklara tombik tombik olmusss kızz bu hafta biz tek şeker çay içelim bence Deniz göbeklenmişsin mi ne sende eh homidi gırtlak yedik börekleri 1 hafta bence diyet yapalım )
şimdi şöyle bişey börekler bana kalcak sanırım dimi dogru okudum aslında az kilomu almısız ney ayhhh hele bak @EsiLa mm yanaklara tombik tombik olmusss kızz bu hafta biz tek şeker çay içelim bence @Deniz göbeklenmişsin mi ne sende eh homidi gırtlak yedik börekleri 1 hafta bence diyet yapalım )
ohhh bu hafta sırayı savdım şükür bu çalıskanlık beni öldürecek bu hafta cay içersek haftaya börek sırası EsiLa da sonra Deniz de sıra bana gelince karnım agrıyor diye okulda hep işleyen numaraya başlarım
@Sezen im bu hafta kendimi diyetten muaf tutuyorum bebeğim homili gırtlak yiyelim ödünllendirelim bünyeyi) Deniz Prens i Atlı istemiyorum ben prens bmw 5.25 d sinle gelsin bana yeter