Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

BuKa`LemuN'un gözünden..

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Eğer gelecekteki yaşantında bir mantık varsa yaşam elbette güzeldir.Yani yaşamak için bir sebep olması gerekiyor.aslında yazacağım şeyler çok ama bazen susmak en güzeli

Yaşamak için bir sebebin yoksa o 'yapmak istediğim' diyerek bahsettiğin şeyler de olmamalı o halde. Mantık ile yürüyorsak mantıklı olan bu :)
İstediğin zaman yazabilirsin güzel dinlerim fakat seçimin susmaksa saygı duyarım ;)

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
Sağol. kırıcı insanlara karşı kırıcı olmaktan çekinen biriyim diyorum ve susuyorum

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Eyvahlar olsun :( ben ve kırıcı olmak.. cidden çok yanlış anlamışsın MaBeL özür diliyorum :/

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Tatilden kareler :s43:

BYK6c6eH3y2F7yf-sFRfFMpNb4JCQSaOXV-nic0

BYK6c6eH3y2F7yf-sFRfFMpNb4JCQSaOXV-nic0

0BdZ8o.jpg

29Al5O.jpg

okvm72.jpg

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
uzun zamandır bir şey paylaşmamışım :)
Bahar konsepti yapalım bari :) çekimler bana aittir.
grB6NL.jpg

Üst Alt