Bence şuan ki ruh halin değişmiştirAç hocam. Böyle bildiğin aç
Şu anki ruh halim aynı anda Türk kahvesi, çay, dondurma ve baklava tüketiyorBence şuan ki ruh halin değişmiştir
Sahur da aradan çıksın tabiŞu anki ruh halim aynı anda Türk kahvesi, çay, dondurma ve baklava tüketiyor
Şaka bi yana, bu sene ramazan çok kolay geçiyor. Allah zor şartlarda oruç tutanlara sabır versin. Biz evdeyiz rahat rahat tutuyoruz. :}Sahur da aradan çıksın tabi
AminŞaka bi yana, bu sene ramazan çok kolay geçiyor. Allah zor şartlarda oruç tutanlara sabır versin. Biz evdeyiz rahat rahat tutuyoruz. :}
Allah herkesin ibadetlerini kabul etsin Çağrı merkezinde çalıştığım dönem aklıma geliyor. Dilim damağım kururdu. İnsan sabrının en fazla sınandığı ay bu ay.Amin
Ben çalışırken de tutuyorum evde olmak da ayrı bi avantaj tâbi
Kesinlikle öyle Allah herkesin ibadetini kabul etsin..Allah herkesin ibadetlerini kabul etsin Çağrı merkezinde çalıştığım dönem aklıma geliyor. Dilim damağım kururdu. İnsan sabrının en fazla sınandığı ay bu ay.
Migren ile kahve düşmanı birbirinin. Kafein çok kötü etkiliyor.Kesinlikle öyle Allah herkesin ibadetini kabul etsin..
Kahvesizlik ve migren.zorluyor ama alıştım