-
-
-
- MFC Puanı
- 25,761
Temizledikden sonra tekrar kusmaak sabırlımıÜzerine kusmak bakalım sinirli biri mi
Temizledikden sonra tekrar kusmaak sabırlımıÜzerine kusmak bakalım sinirli biri mi
Sen bana.karışmazsin diyeceksini)))Üzerine kusmak bakalım sinirli biri mi
Tekrar kustuktan sonra sızmak bakalım güçlü kuvvetli birimi yerden kaldırabiliyor muTemizledikden sonra tekrar kusmaak sabırlımı
Ona karşıyız olmaz.mümkün değil.)))Habersiz Telefonunu karıştırmak )
kaldırırkeen ayık olmaak sızmış gibi yapmaak bakalım ne kadar uğraşıyorrTekrar kustuktan sonra sızmak bakalım güçlü kuvvetli birimi yerden kaldırabiliyor mu
Kaldırırken imdat sapık var diye bağırmak. Bakalım kriz yönetimi nasıl ddkaldırırkeen ayık olmaak sızmış gibi yapmaak bakalım ne kadar uğraşıyorr
Polis geldiğinde polise vermeek bakalım kendi başına halledebiliyor muKaldırırken imdat sapık var diye bağırmak. Bakalım kriz yönetimi nasıl dd
Polis arabasına binerken el hareketi yapıp evet seni gayet iyi tanıdım mesajını vermek. Bakalım işaret dili var mıPolis geldiğinde polise vermeek bakalım kendi başına halledebiliyor mu
fazla değer ver yeter ....
Suçu üzerine bırakmaak bakalım senide yanına cekiyormu yoksa senin için kendini feda mı ediyorPolis arabasına binerken el hareketi yapıp evet seni gayet iyi tanıdım mesajını vermek. Bakalım işaret dili var mı
Bakan dayını arayıp gece yarısı koç başıyla kapısını kırdırıp yanına getirtmek. Bakalım onsuz mapus damlarında olamayacağını anlaaayor mu annlaamayorrr meSuçu üzerine bırakmaak bakalım senide yanına cekiyormu yoksa senin için kendini feda mı ediyor
o içerdeyen ailesini tehdit etmeekkBakan dayını arayıp gece yarısı koç başıyla kapısını kırdırıp yanına getirtmek. Bakalım onsuz mapus damlarında olamayacağını anlaaayor mu annlaamayorrr me
Şantaj yapmak ayağına sıkmak senet imzalatmak dddo içerdeyen ailesini tehdit etmeekk
onun adına katliam cıkartmakŞantaj yapmak ayağına sıkmak senet imzalatmak ddd