Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir kitap bitmeden yenisine geçebiliyor musunuz?

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,804
Hayır. Önce elimdeki kitabın bitmesini isterim. Bitince yeni bir kitap alır ona başlarım ve kitap okuma sürem uzundur eskisi gibi tek solukta okuyamıyorum öğrendim ki sindire sindire okunabilen kitaplar hafızada daha çok etki bırakıyor.

kuslarabenzer

dolunay kusuyorum.
Moderatör
  • MFC Puanı
    3,890
Nasıl karıştırmıyorsun ben olsam karıştırırım ?

Tek kitap okurum bitince yenisine başlatrım
Biri çok felsefi, hikaye anlatmıyor, aforizma gibi o nedenle arada açıp okuyorum. Biri dini, sindire sindire çok boğmadan okuyorum, biri şiir arada bakıyorum, biri de normal roman ona kesintisiz devam ediyorum :D roman bittikçe diğerlerinden birer bölüm okuyup yeni romana geçiyorum. Eğer diğerlerini okuyasım gelmezse es geçiyorum, içimden geldikçe bakıyorum :D

Lawyer

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    80
Bu zamana kadar okumayıp bırakmaya çalıştığım tek kitap Eylül romanıydı. Onun haricinde aldığım tüm kitapları tamamını okudum.

Üst Alt