Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunun hafıza kaybına yol açtığınızı bilmenizi isterim. Ben uydurmuyorum ilgililer söylüyor. Bu güne kadar yarım bırakıp diğer kitaba geçme gibi bir tercihim olmadı çünkü alacağım kitabı araştırmadan konusunu bilmeden rastgele almıyorum.
Hayır kitap olsun, film olsun, dizi olsun, iş olsun, temizlik olsun, ödev olsun, her konuda ne olursa olsun bir şeyi bitirmeden yenisine asla başlayamam kötü hissederim içimde kalır. ?
Okumak keyifli bir yolculuğa çıkmak gibi nasıl yolculuğu yarım bırakmıyorsak kitabı da yarım bırakmak olmaz diyoruz ve kitapla olan yolculuğa devam ediyoruz ?