Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Kadın Evlendiği Kişinin Soyadını Almalı mıdır ?
Soy ağacına değer veren biriyim.
Çocukların kimin soyismini alacağı konusu önemli...
Eğer babanın soyismini alıyorlarsa bence anlamsız bir seçimdir.
Kişilerin kendine bırakılmalı...
Ama ortak soy adda kararlıyım ben...
ya evlenmişsin aynı evde elin adamıyla oturcan çoluk cocuk tabak çatal paylaşıyon da soy isim almalı mı ba ba ba soruya bak adamların ömrünü alın hanımlar onun için soy adından başlayın adamı çökertmeye sizn soy adınız yedekde dursun gerek olursa kullanırsınız
Aldım gitti. İkisini birden kullanmaktı amacım ama babam olmaz öyle artık evlendin eşinin soyadını devam ettirmelisin kızım deyince kararımdan vazgeçtim.
Allahtan eşimin soyadı güzel
Sevdiğin kişiyle evlendiğin zaman önemli değildir diye düşünüyorum sonuçta o kişiyi hayatına alıyorsun herşeyin oluyor ki onun olmak kadar soyadını tasımak kadar güzel bişey de olamaz galiba tabi ki iki soyisimde olabilir ama anlamsız geliyor
Bu konu beni hep sıkıntıya sokan bir şey ya
Şimdi iki soyisim kullansam çok uzun olacak, iş için baya sıkıntı olabilir bana bilemiyorum
Ama kendi soyismimi asla bırakmak istemiyorum
Onca sene kullanmışım niye salayım ki yani diyorum
Ama iki ismi yazmak çok zor geliyor tembelim
Kendi soyadımla kalmayı yeğlerim ama eş adayım buna kesinlikle sıcak bakmaz, o benim soyadımı alsa çok güzel olur
Ben soyadımı seviyorum arkadaş ne yapayım
Bu konu benim için de hep soru işareti
Bakalım ne olacak ileride