-
-
-
- MFC Puanı
- 29,290
Mavi balina veya fin balina
Nasıl aklıma gelmedi pehh ??yalnız kendi boyundan büyük işlere kalkışanları tanıyamıyor olmam normal??
İhale sana kalacak??@eiSy yada sen ac konuyu @Pozitivizm
Alıyorum@LaYeTeZeLZeL rica etsem sizden konuyu siz açar mısınız lütfen
Çok yanlış düşünüyorsun,aynı durum benim başıma gelmiş olsa inan takılmam ,ya o balık isminin ucu sana dokunuyor dediği için o resmi attı beni de etiketledi.Yoksa ben senin konuna da yazdım kim olursa yazarım ama size özel yazarım bunu da biliyor olman lazımBeğenmemek mi asıl beğenmeyen sizlersiniz, sindy beni etiketlesin ben gelip konuya yorum yaptım, ben o kadar örnek veriyorum, sindy hiç yaklaştın vs bir şey demiyor, balık ismini resmini atıyor sadece seni etiketlemis benim mesajlarımi yazdıklarımı umursamıyorsanız, siz samimi olduklarınız sadece kendi yazdıklarınıza destek veriliyorsa ben ne yapabilirim, ben neyim burda öyleyse, canınızın istediği zaman samimi, istemediği zamanda görmezden geldiğiniz kişi mi, alla alla
Niye öyle düşünüyorsun cnm yanlış bir dünsece içindesin sen konu açınca biz yorum yapmadikmi ki hepinizi etiketledim bilin diye yok dediniz bnde ne olduğunu attım üzüldüm böyle düşünmeneBeğenmemek mi asıl beğenmeyen sizlersiniz, sindy beni etiketlesin ben gelip konuya yorum yaptım, ben o kadar örnek veriyorum, sindy hiç yaklaştın vs bir şey demiyor, balık ismini resmini atıyor sadece seni etiketlemis benim mesajlarımi yazdıklarımı umursamıyorsanız, siz samimi olduklarınız sadece kendi yazdıklarınıza destek veriliyorsa ben ne yapabilirim, ben neyim burda öyleyse, canınızın istediği zaman samimi, istemediği zamanda görmezden geldiğiniz kişi mi, alla alla