Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ben şehit onbaşı Barış Aybek.

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
bir şehit istiyorum babası bakan ya da millet vekili olan işte o zaman sağolsun vatan.bir şehit istiyorum evi gece kondu değil villa köşk olan ,yahut TBMM de oturan,İŞTE O ZAMAN SAĞOLSUN VATAN

Şehit olan askerlerimiz hep gariban yoksul aile çocukları bu vatan toprakları için şehit olan askerlerimiz..
Parası olan bedeli askerlik yapıyor. gönlüm ister ki bedeli askerlik yapmış olanların parasın iade etmek doğru asker ocağın göndermek bu kanunu mutlaka çıkması gerekir bu vatan hepimizin herkes asker ocağına gitmeli..

Üst Alt