Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ben Kimim ? Sen kimsin?

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
Ben benim sen kimsin beni bırak sen kimsin

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
ben gereinden fazla ince düşünen biri olduğum için bazen insanları en çok da kendimi kırabiliyorum. bi an mutluyken bi an benden mutsuzu yoktur. bi an seni öpücüklere boğarken bi an seninle aynı havayı soluma bana batar. asla özür dilemem hep haklı bi tarafım vardır bu yüzden çok geç olgunlaştım. sabretme konusunda bi numarayımdır. gerektiği zaman ölene kadar görmezden gelebilir, karşı tarafa allah allah ben başkasıyla mı konuştum o kadar diye düşündürtebilirim.

sen kimsin ?

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
Hayatında kimseye taviz vermemiş kimseye yüz vermemiş gereğinden fazla konuşmayan gereği kadar değer veren biriyim he milletin dediği gibi birazda kendini beğenmiş.

sen kimsin bro

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
Efsanevi warrior combo yapan en eski iyi userlerden biriyim.

Sen kimsin

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
Biri ters bir hareket yaptığında yazmayacak kişiyim.

Sen kimsin

Üst Alt