Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

(: ben geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AngeLus

Rüzgarda Savruk Başına Buyruk
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    16
nihahahahahahaha :D:D O zaman bende iceceğimdir kanka:E Napalım içelim güzelleşelim :D Ben zaten güzelim:cool: Sende güzelleş :D dsalkaslkdjasklj

Ülen bu ne be :D her gün farklı mekan farklı aşklar :D dlksajdlaskjd

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Kanka nası bişey nan alkol :D Ben hiç tatmadım, tekelin önünden bile geçmedim vala fdlfdşlfşdkfd :D
Ayrıca günden güne profesyonelleşiyorum kanka. Dün barlar sokağındaki Sokak Festivalinde yaktım ortalığı...Bi görcektin fişdlfişdlfid :D

Bugün milliyet gazetesinde yazılan habere göre;

Eskişehir'de barlar sokağında yapılan Sokak Festivali adlı eğlencede ünlü playboy Serdar yanında 5 kızla yakalandı. Muhabirlerimizin sorularını cevapsız bırakan Serdar, daha sonrasında üstüne çok gidildiğini ve onu kızdırmamalarını söyledi.

Sinan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Senin mesajlarını napcam ki ben kendi mesajlarımı istiyom senin mesajların sana kalsın

AngeLus

Rüzgarda Savruk Başına Buyruk
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    16
Kanka nası bişey nan alkol :D Ben hiç tatmadım, tekelin önünden bile geçmedim vala fdlfdşlfşdkfd :D
Ayrıca günden güne profesyonelleşiyorum kanka. Dün barlar sokağındaki Sokak Festivalinde yaktım ortalığı...Bi görcektin fişdlfişdlfid :D

Bugün milliyet gazetesinde yazılan habere göre;

Eskişehir'de barlar sokağında yapılan Sokak Festivali adlı eğlencede ünlü playboy Serdar yanında 5 kızla yakalandı. Muhabirlerimizin sorularını cevapsız bırakan Serdar, daha sonrasında üstüne çok gidildiğini ve onu kızdırmamalarını söyledi.

nihahahahahha :D kanka içiyosun uçuyosun o derece züper bişey:kop:

wuuuu yakışır kankama:kop: ülen kanka 5 kızla mı yakalandım :// ben daha fazla performans beklerdim senden:icon_smile_big: melek de varmıydı aralarında:kop:

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,931
hoşgeldiniz :)

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Oooooo olmuyor böyle...Yılın aşkı nerede zuahahha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt