Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Belirli bir telefon markasına bağımlılığınız var mıdır?

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,804
evet ama diğer yeni çıkan modellere de güvenemiyorum açıkçası. yine en sağlam iphone ve sürekli güncelleme alıyor.
bakalım değiştirme durumum var 11 istiyorum ama biraz daha düşünce
Umarım doğru karar verir istediğin gerçekleşir benim elimdeki Samsung A10S fena değil işimi görüyor bu da sürekli güncelleme alıyor.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Umarım doğru karar verir istediğin gerçekleşir benim elimdeki Samsung A10S fena değil işimi görüyor bu da sürekli güncelleme alıyor.
kafam karışık aslında tam karar vermiş değilim. samsunglar bir yere kadar güncelleme alıyor sonra duruyor. ama iphone da öyle değil üst modelleri çıksa bile 8 ler bile alıyor şuan mesela.
bakalım biraz daha fiyat düşerse almayı düşünüyorum.

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,804
kafam karışık aslında tam karar vermiş değilim. samsunglar bir yere kadar güncelleme alıyor sonra duruyor. ama iphone da öyle değil üst modelleri çıksa bile 8 ler bile alıyor şuan mesela.
bakalım biraz daha fiyat düşerse almayı düşünüyorum.
Tamam en güzeli sabır ve doğru zamanlama fiyat düşer biraz zaman alır olsun

Üst Alt