Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

baskasında kınadıgınız şeyi,yaptıgınız oldumu?

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
bilmem mi Min seni :D müspet mütevazı ve muhteremlik paçalarından akıyo :D sütten cıkmıs ak kaşık ne demek altın kaşık bi kere Sülümanımız Gülendam Hanımm :D ne o begenedin mi aslan gibi oğlumuzu hanım hanımmm sözlerine dikkat et banlarım yoksa seni :D

3.500 lira aylık maaşım evim arabam onları da söyle fjdjdhdhshd
size babamın boğazdaki yalısından bahsetmiş miydim :d

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
3.500 lira aylık maaşım evim arabam onları da söyle fjdjdhdhshd
size babamın boğazdaki yalısından bahsetmiş miydim :d

babanın bogazda yalısı olcak sende 3.500 calışacan :D hayaller paris hayatlar bagcılar:D:D:D

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
tmm arkadaşlar itiraf ediyom.belediyede işçiyim.geceleri hafriyat kamyonu sürüyom.
hergün ofiste kahve keyfi yazdığım da yazıhanede emmimgilin çocuklarıyla ketılda su ısıtıp sallama çay içiyoz :(
hep sezen yüzünden ifşa oldum.

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Hayat böyledir işte, ben onun gibi öyle yapmam dersin ama, hayat seni o noktaya getirir, nasıl yaptığını anlamazsın bile. O yüzden kimin ne yaptığı umrumda değil. : ))

Üst Alt