OBERON
MFC Üyesi
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
- Konular
- 2,670
- Mesajlar
- 2,919
- MFC Puanı
- 1,410
Malzemeler:
4 adet şalgam
4 adet havuç
1 adet soğan
3 çorba kaşığı bal
100 gr. tereyağı
1 adet defne yaprağı
Tuz, karabiber
4 adet bonfile
HAZIRLANIŞI :
Şalgam ve havucu ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın. Soğanı ortadan ikiye kesin. Küçük bir tencereyi yarısına kadar su ile doldurun. 2 çorba kaşığı bal ve soğanı ekleyip kaynatın. Sebzeleri ilave edip 5 dakika haşlayın.
Sebzeleri sudan çıkarıp süzün. 50 gr. tereyağında kavurun. Tuz, karabiber ve defne yaprağını ekleyin. Üzerine kalan 1 çorba kaşığı balı koyup karıştırın.
Ballı sebzeleri tereyağında kızartılmış bonfilenin yanında garnitür olarak servis yapın
4 adet şalgam
4 adet havuç
1 adet soğan
3 çorba kaşığı bal
100 gr. tereyağı
1 adet defne yaprağı
Tuz, karabiber
4 adet bonfile
HAZIRLANIŞI :
Şalgam ve havucu ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın. Soğanı ortadan ikiye kesin. Küçük bir tencereyi yarısına kadar su ile doldurun. 2 çorba kaşığı bal ve soğanı ekleyip kaynatın. Sebzeleri ilave edip 5 dakika haşlayın.
Sebzeleri sudan çıkarıp süzün. 50 gr. tereyağında kavurun. Tuz, karabiber ve defne yaprağını ekleyin. Üzerine kalan 1 çorba kaşığı balı koyup karıştırın.
Ballı sebzeleri tereyağında kızartılmış bonfilenin yanında garnitür olarak servis yapın