• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Backlink Nedir, Etkisi Ne Zaman Görülür?

Sentinus

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Ağu 2013
Konular
3,490
Mesajlar
10,553
MFC Puanı
7,510
Backlink nasıl alınır? Backlinklerin ana siteye etkisi ne zaman olur?

backlink-nedir-etkisi-ne-zaman-gorulur-1481201349.jpg
Web sitelerinin arama motorları sıralamalarında üst sıralarda yer alması, daha fazla kullanıcının siteyi kullanmasını sağlar ve bu da hem sitenin otoritesini arttırır hem de gelirlerini önemli ölçüde yükseltir. Bu bakımdan site üzerinde yapılan çalışmalarda arama motorlarına yönelik çeşitli optimizasyon ve düzenlemeler gerçekleştirilir. Düzenlemelerin doğru bir strateji ile yapılması halinde herhangi bir sorun yaşanmadan sitenin değerinin yükselmesi sağlanabilmektedir. Değerinin yükselmesi adına en önemli detaylardan bir tanesi de farklı sitelerden sitenin link alabilmesidir. Verilen linkler siteyi tavsiye ettiği gibi Google nezdinde de bu siteleri değerli kılar. Kuşkusuz bu konuda çok önemli püf noktaları bulunur.
Link Almada Önemli Noktalar Ne?

Her siteden alınacak link siteye olumlu bir yönde katkı yapmaz ve aksine daha kötü bir duruma düşmesine neden neden olabilir. Bu bakımdan link almak isteyen kişilerin mutlaka link alınacak siteyi yakından incelenmesi ve siteye artı değer katacağına karar verdikten sonra tanıtım yazısı gibi farklı çalışmalar ile link satın alması gerekir. Link alma doğal yollar ile yapıldığı gibi ücretli bir şekilde yapay olarak da gerçekleştirilebilir.

Alınan Link Ne Zaman Etki Yapar?
Kişiler için en çok merak edilen detaylardan bir tanesi ise alınan linkin ne zaman siteye etki edeceğidir. Linkin etki etmesi adına yapılan değerlendirmelerde genel bir düşünce üç aylık bir süreçtir. Üç ay süre içerisinde linkin siteye etkisi tamamen görülmeye başlanabilir. 3 aylık süre her ne kadar uzun gibi görünse de mevcut sitenin analiz edilmesi, siteden çıkan linkin kontrol edilerek olumlu ya da olumsuz yönde etkileyeceğine karar verilmesi ve tüm bu çalışmalar doğrultusunda sitenin sıralardaki yerinin değişmesi üç aylık bir süre içerisinde kesin olarak tamamlanır. Bu açıdan sitenin alacağı link ile birlikte sektördeki durumu da değişmeye başlayacaktır. Bu değişim çok farklı şekillerde görülebileceği gibi çok küçük değişiklikler şeklinde de olabilmektedir. Bu da sıra yükselmesi ya da alçalması şeklinde gerçekleşebilir. Bu bakımdan alınacak linklerin nasıl bir etki edeceğini önceden kestirmek oldukça zordur. Fakat otoriter, kalitesi ve ziyaretçisi oldukça fazla olan sitelerden alınacak linkler çoğu zaman siteye olumlu bir değer katacaktır. Alınan bu linkler sıralamalardaki durumu da yükselecektir
veteknoloji
 
Üst