Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
60cd091ac03c0e2f70f65c66.jpeg
~

Baba, bir şey hakkında bir sorum olduğunda veya biraz desteğe ve iyi tavsiyeye ihtiyacım olduğunda hala ilk düşündüğüm sensin. Benim için her zaman orada olduğun için teşekkür ederim.
~
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun canım babacım.

~

60cd0949c03c0e2f70f65c6c.jpeg
~
Canından daha çok sevdiği evladını vatana feda edip, övünç madalyasını göğsünde taşıyan, babalar gününde elini öpmeye gelemeyen oğlunu mezarı başında ziyaret eden şehit babalarının, annesinin karnında daha dünyaya gelmeden, babasını hiç göremeden yetim kalan, birçok şehit tabutları arasında hangisi benim babam diye tabutlara koşturan, daha ne olduğunu anlayamadan babasını son yolculuğuna uğurlarken; annelerine destek olmaya çalışan, babalar gününü her yıl babasının mezarı başında kutlayarak büyüyen, babasının ellerini öpmek yerine mezar taşını öpen, baba sevgisi yerine Devlet Övünç Madalyası ile teselli bulan şehit evlatları ve daha niceleri tüm şehit babalarının ve evlatlarının bu vesile ile tüm cefakar babaların BABALAR GÜNÜ' nü kutlarım.
~
Kurşun oruç bozmaz şehidim. Sen bugün ALLAH katında iftara davetlisin!
Ölmüş olsan da babalar gününü kutlarım.

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Benim baba 10 yıl önce "rahmetli" olduğundan bu günün bende bir anlamı yoktur.Yaşasın "tüm ANNELER"......! Anne daha önemli benim için.......

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Allah sizin ve cümlenizinin babasına ve annesine çok çok ama çok uzun ömürler versin.Gerçi bunlara doyum olmaz (özellikle anne'ye) ama biz böyle dileyelim Allah(c.c)'tan.....

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Nezaket, merhamet ve dürüstlük ... Senden öğrendiğim en önemli 3 şey. öncelikle kendi babamın sonrasında baba olan ve baba olacak adayların babalar günü kutlu olsun .

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
Teşekkürler @Sezen çok sağol

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,931
Ben dünyaya geldiğimde minik ellerimden tutup beni sevgisi ve merhametiyle büyüten biricik babam iyiki varsın kalbimin tam ortasisin ♥️♥️ Seni Seviyorum kızım diyisin beni dünyanın en mutlu ve en güçlü insanı olmamı sağlıyor iyiki benim babamsin bende seni çok seviyorum babam ♥️♥️

Bütün babaların babalar gününü kutluyorum ♥️♥️

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
Babalarımızın ve tüm babaların, babalar günü kutlu olsun

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı