Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ATA AÖF bütünleme sınav giriş yerleri/belgesi nasıl alınır?

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören öğrenciler ATA AÖF bütünleme sınavı için geri sayım sona erdi. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından gerçekleştirilecek olan bütünleme sınavının giriş belgeleri yayımlandı. Üniversitenin sınav takvimine göre bütünleme sınavı Şubat ayı tarihlerinde uygulanacak. Peki ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır? 2022 ATA AÖF bütünleme sınav giriş yerleri/belgesi nasıl alınır?
ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi hafta sonu sınava girecek olan adayların gündeminde yer aldı. ATA AÖF bütünleme sınavları için tarih belli olurken sınava sayılı günler kaldı. Peki ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır? 2022 ATA AÖF bütünleme sınav giriş yerleri/belgesi nasıl alınır?
ATA AÖF bütünleme sınav giriş yerleri/belgesi nasıl alınır? Atatürk Üniversitesi 2022 ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi sorgulama ekranı!

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?​

ATA AÖF sınav takvimiyle, sınavların tarihleri belli oldu. Üniversitenin sınav takvimine göre bütünleme sınavı 5 Şubat 2022 ve 06 Şubat 2022 tarihlerinde uygulanacak.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVLARI SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU!​

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından gerçekleştirilecek olan bütünleme sınavının giriş belgeleri yayımlandı. Fakültenin resmi adresinden yapılan duyuruda "Giriş belgenizi almak için https://obs.atauni.edu.tr/ adresini ziyaret ediniz.Bütünleme sınav giriş belgenizi aynı zamanda AtaMeta uygulamamızın "Sınav İşlemleri" katından da alabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Üst Alt