Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşk Acısı Nasıl Diner?

Escobar

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    12,046
Kardeşim o zaman sevmemişsin demektir yani. Umursamamak farklı unutmak farklı :D

Sonuç olarak dinmez bu benim fikrim :D

Çok iyi anlıyorum emin ol, Ben şiir yazan adama entel dantel der dalga geçerdim, şiir yazdım...

Canımı başka mevzular sıkardı, aklıma o geldiği an gülümser unuturdum.

Ayrıldığımızda 1-2 sene içinde onun suratından başka kimseyi kabullenemem benimseyemem diyordum, neler oldu neler :)

Dolmuşta yolda gittiğin her yerde herkesi yandan çapraz profilden o sanacaksın o diyeceksin.

Sana neler yazarımda bro dedim ya kaç sene geçti neler atlattık be, zamanla geçiyor merak etme seninki daha taze geçene kadar biraz zaman geçer :D

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
Benim için çok zor bi durum değil geçmesi. İlla ki geçer ama yarası geçmez.

~ Virtue

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    467
Neymişsiniz siz ya bi fikrimi söyleyim dedim dinmez diye neler neler dediler :D

Tamam diner :D

Sheeran

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    92
Aman ya araya kaynar eglenirik demistim :Dsirtinizda mi tasiyorsunuz sanki :(