Seninde beklentinin dışına çıkması güzel
Ayrıca o konuyu bekliyorum çok bekletme
abi şimdi dışardayım da pc başına geçince hallederim.yarın olmasada cumartesi açarım yalnız seni biraz fazla kötü göstercem haberin olsun
Mini etekli gösteremeyiz Min'e ayıp olur adfafadad
Ben teşekkür ederim yorumları çok fazla takip edemedim yoğun olduğum için. Bir dahaki yazı sınav zamanına denk gelmesin mümkünseTeşekkür ederim Lydia beğendiğine ayrıca memnun oldum.Hikayenin başı ve sonu genel taslaktı, kurgusu hazırdı.Onu kafamda tamamen tasarlamıştım.Aslında çok uzayacağı için tasvirlere fazla girmedim çokta edebi bir eser değilde daha çok eğleneceğimiz bir konu çıkarmaktı amacım.Maktul,katil,cinayetin nasıl işlendiği,gizli ortak,gizli ortağın varlığı gibi durumlar hazırdı. Ancak araya eklenen birçok olay, atılan yorumlar ve yorumlara göre şekillendi.Mesela; kahramanlar arasındaki repliklerde arkadaşların forum içerisindeki mesajlarından izler bulabilirsin. Özellikle 9. bölümde ReyyAn ın katliam yaptığı sahneyi, bir konuda Reyyan'la aramızdaki şakalaşmadan esinlenerek yazmıştım.
Sana gelince senden iyi savcı olur diye düşünüyorum : )
çok eğlenceliydi ama özellikle Reyyanın replikleri onasıl bir psikopattır ya şarkı söyleyerek adam kesiyor bir gün çok param olursa bunun filmini çekicez söz veriyorum ayrıca oyuncularda biz olcaz nasıl fikir ama.Gerçi kısa film tarzında da olabilir eğlenceli olurdu.
Ummadık taş ...
Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin demişler :kiskis
Kader kurbanı değilde senaryo kurbanı oldum (
Ben teşekkür ederim yorumları çok fazla takip edemedim yoğun olduğum için. Bir dahaki yazı sınav zamanına denk gelmesin mümkünse
Bu arada hep savcı olmak istemişimdir nasılda tevafuk olmuş
çok eğlenceliydi ama özellikle Reyyanın replikleri onasıl bir psikopattır ya şarkı söyleyerek adam kesiyor bir gün çok param olursa bunun filmini çekicez söz veriyorum ayrıca oyuncularda biz olcaz nasıl fikir ama.Gerçi kısa film tarzında da olabilir eğlenceli olurdu.
Uçuk hayallerim vardır
Bitmesini hiç istemiyordum ben ama :s64
Çok eğlendik emeğine sağlık Kolibandı, hikayenin olay örgüsünden insanların repliklerini kadar her şey harikaydı =)
Sonu da çok güzel bitti zaten kod adı C'den bağlantıyı kurmanız lazımdı :honk:
Herkes herkesin arkasından iş çevirdi :s63 Hikayenin en sevdiğim yanı herhalde bu oldu. Sürprizlerle doluydu. Çok şaşırdığım kısımlar oldu. Sezen'in bizi kaçırması, LiyA'nın abisini öldürmesi...
Dediğim gibi kurgu harikaydı ve okurken çok eğlendik :gulumse