Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
az önce canım sagoluyordu :D seni cimri şişman bencil :)

3-5 varım :D ben garantiye alıyım dedim:D paşa hayır devamından gozum korktu :D 300-500 bin olursa nolcek :D haha canın elbet sağolsun :D

sen bunları arabayı alınca ıslatmaktan yırtmak içinmi yapıyon bi de hele sen:D

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
3-5 varım :D ben garantiye alıyım dedim:D paşa hayır devamından gozum korktu :D 300-500 bin olursa nolcek :D haha canın elbet sağolsun :D

sen bunları arabayı alınca ıslatmaktan yırtmak içinmi yapıyon bi de hele sen:D

ne munasebet :p bekliyomusun benden :D ( ben bekliyorum kendimden. ) :D

kardeşim bak 20 25 bin eksigim kalır S60 için karşılarsın yılda 3 gün sende kalır araba fotograf falan cektir arkadaşlarına hava at falan ??

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5

ne munasebet :p bekliyomusun benden :D ( ben bekliyorum kendimden. ) :D

kardeşim bak 20 25 bin eksigim kalır S60 için karşılarsın yılda 3 gün sende kalır araba fotograf falan cektir arkadaşlarına hava at falan ??

hmm iyi teklif napsam :D da şimdi kendi aracım dururken s60 ta resim çekildiğimde senin superb den sonra s40 olurmuya doner:D da bide ne comertsin sen ya yılda 3 gun :D soyle yapalım sen superbyi bırak bana ben işyerinin doblolarından birini veriyim :D 365 gun sende kalsın hadi ikramiye olsun 1 yıllık yakıtıda benden :D

gerçi dusundum tehlike :D sen yakıt bedava diye cosarmısın kine:D

BoluBeyi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
hmm iyi teklif napsam :D da şimdi kendi aracım dururken s60 ta resim çekildiğimde senin superb den sonra s40 olurmuya doner:D da bide ne comertsin sen ya yılda 3 gun :D soyle yapalım sen superbyi bırak bana ben işyerinin doblolarından birini veriyim :D 365 gun sende kalsın hadi ikramiye olsun 1 yıllık yakıtıda benden :D

gerçi dusundum tehlike :D sen yakıt bedava diye cosarmısın kine:D

yakıt beleşmiiiiii :O:s5:

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
sen varya bir adamsın :D ver elini londra dubai kuzey ırak :p

diyorsunki s60 ı hediye etseydin daha karlısın :D hahaiyiymiş :D ama neyse ben vergiden duserim onu tasıtmatık var :D bi şekilde kara gecip superbyi karlı elde etmem lazım:D sen git git dobloyla dubaiye :D hatta nusrette bi et yi benden:D

BoluBeyi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
diyorsunki s60 ı hediye etseydin daha karlısın :D hahaiyiymiş :D ama neyse ben vergiden duserim onu tasıtmatık var :D bi şekilde kara gecip superbyi karlı elde etmem lazım:D sen git git dobloyla dubaiye :D hatta nusrette bi et yi benden:D

Tüketici haklarını ararım :D AİHM ye kadar gider bu iş. İş ahlakına aykırı hareketten seni kınım kınım kınıyorum.

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
Tüketici haklarını ararım :D AİHM ye kadar gider bu iş. İş ahlakına aykırı hareketten seni kınım kınım kınıyorum.

vayyy tehdit :D senden beklemezdim:D aihm ne abi :D fetomuyum ben :D yada magdurumuyum :D işle ise alakası yok ben hediye ediyorum:D ee git bak dubaide insaatlar nasıl diye falan :D çok ayıp şikayet nedir ya :D

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
Şey ya ben sağdan sağdan 180 le gidiyordum :D

bu yazıyı saklarım arkadas trafikte gorursem ihbar ederim devletimiz bolunmus yollara bile eds koymus :D aaa 60 ı gecersen ayıp 180 ne :D 6bin motor arabaya vergi alsın ben 60 la gidicem sen hala 180 kavga çıkarırım yeminle haha:D

Üst Alt