Çünkü ben anlatmaya başlayınca sonunu getiriyorum durduramıyorum kendimi
Tamam sen kasındın
Prensesin adı Yona demiştim. Sarayda yetişmiş şımarık bir prenses
Bunun bir de koruması var adı Hak :f23: Bir de ülkenin en güçlü savaşçısı sayılır kendileri
Ülkenin kralı savaş olmasın diye çabalıyor. Silahtan kılıçtan nefret ediyor. Her neyse..
Bu kral kendi kardeşinin oğlu yani Yonanın kuzeni tarafından öldürülüyor. O gece Yonayı da öldüreceklerken Hak Yonayı kurtarıyor beraber kaçıyorlar. Kızın kuzeni kral oluyor.
Şimdi gelelim efsaneye...
Bu imparatorluğun kurulması tanrıya dayanıyor. Kızıl saçlı Kral Hiryuu... İşte Hiryuu insan olmayı seçince güçleri kayboluyor. Savaşlarda yardım etsin diye yanıma 4 tane ejder gönderiyorlar. Beyaz, mavi, yeşil, sarı. Hepsinin farklı güçleri var ve hepsi Kral Hiryuuya itaat ediyor. Beraber çok güçlü bir imparatorluk kuruyorlar.
Gel zaman git zaman Hiryuu yaşlanıyor ve ölüyor sonra dört ejder de yollarını ayırıyor ve ülkenin farklı farklı yerlerine gidiyorlar ve kimse de nerede olduklarını bilmiyor.
Efsanemiz böyle
Yona da kral Hiryuunun soyundan geliyor ve saçları kızıl
Aaa :s38:
Yona kuzeninden babasının intikamını almak istiyor ama nasıl yapacağını bilmiyor. Bir gün bir rahip ona ejderleri bulmasını söylüyor :u21: Tabi kız ejderleri biliyor ama efsane olarak biliyor neyse işte arıyor buluyor bu 4 ejderi. Hepsinin ayrı ayrı hikayesi var. İkisininkinde çok ağladım. Ejderleri çok sevdiğimi söylemiş miydim? :f23:
Anlatayım mı dahasını?