Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Allah'a (c.c) Şükürler Olsun Forum Sonunda Yayında....!!!

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    15,980
Merhabalar

Son bir iki gündür megaforum'a erişim'de sorunlar yaşıyordum.Evet alışmıştım bu forum'a, halbu ki daha üye olalı bir seneyi geçti , geçmedi.Bu nasıl bir alışkanlık ki, forum yayında olmadığı son iki gündür, net alemi bana göra tatsız-tuzsuz olduğunu hissettirdi.Sarmıyordu sanal alem beni, megaforum'suz...

Aslında yeni bir alışkanlık'ta türeyivermişti ben'de.Her net'e girdiğim'de "acaba forum açıldı mı?" diye bir beklenti oluşmuştu.

Uzun sözün kısası ;

"Megaforum.com'suz bir net alemi, "Büyük Sahra Çölünden" farksızdır benim nazarım'da........"

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,313
Üstad bu seferki sıkıntı bayağı bayağı büyüktü ama @Pisadam isim duyurmadan nasıl webmaster olunur o ustalığı göaterdi,)) emeğine sağlık kardeşim

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Ayy çok üzüldüm ya, uyumadan önce bakayımm dedimm, açılmış şükür, çok sevindimm, korktum foruma bir şey oldu diye, çokkkkk özledimmmm, artık her şey eskisinden daha iyi ve daha güzel olması dileğiyle böyle bir şey yaşamayızzzz,

Üst Alt