Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

All-Star Takım Kaptanları Belli Oldu

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Mesela sen şehirler arası otobüs veya araba filan kullanıyorsun ben direk özel ham altından yapılmış jet ile gidiyorum :s95: yakıt yerine altın eritip öyle uçuyor yani :D :D

Abi ömrüm hayatım boyunca , otobüse 1 kere bindim. Genelde bende uçakta seyehat ediyorum fakat bu Business oluyor maalesef . Senin kadar değil :D

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Abi ömrüm hayatım boyunca , otobüse 1 kere bindim. Genelde bende uçakta seyehat ediyorum fakat bu Business oluyor maalesef . Senin kadar değil :D

Ama onlar işte yakıt veya mazor vb. şeyler yakıyor bu özel altın eritiyoz öyle uçuyor altınla uçuyor yani :s95: :s95: dakikada ne yakıyor biliyormusun sen :D :D

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
hiç anlamıyorum ilgimde yok ne yazıkki ama bilgi sahibi olmam lazım çok eğlenceli duruyor yorumlarınızdan

izlemek lazım :D

Üst Alt