Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

All-Star Takım Kaptanları Belli Oldu

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
nba.jpg

NBA 2019 All-Star oylamasında iki konferansın en çok oy alan beş oyuncusu ve takımların kaptan belli oldu.

Giannis Antetokounmpo ve LeBron James iki takımın kaptanı olarak seçildi.

Antetokounmpo, oyunculardan aldığı 269 oyla en çok tercih edilen isim olurken medyadan da 100 oyun 99’unu aldı. Taraftar oylamasında da en çok oy alan ikinci isim oldu.

Antetokounmpo’nun kaptan seçildiği Doğu takımının ilk beşinde yer alan diğer isimler ise Joel Embiid, Kyrie Irving, Kawhi Leonard ve Kemba Walker.

LeBron’un lideri olduğu Batı takımında ise ilk beşte Stephen Curry, Kevin Durant, Paul George ve James Harden bulunuyor.

Takımların tam kadroları kaptanların 7 Şubat günü özel bir televizyon programında yapacakları draft’la tamamlanacak.

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Miyamoto ;

LeBron - Steph - Durant - Harden aynı takımda . İzlemesi ne kadar da güzel olacak :D

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Kralın takıma bak yaa :D birde luca doncic ne oy aldı öyle :D

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Madem çok istiyorsun , gidip konuşayımda alıyım geliyim. Toplarım o keratalarıda o takıma. Ne var canım en fazla patlasa patlasa 300 Milyona felan patlar o da para değil. :s43:

300 Milyonamı patlarr pehh bende bir şey sanmıştım yaa :sigara onu ben her saat yiyorum zaten :s95: :s95:

Üst Alt