Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aldatılsanız eğer sevgilinizi/eşinizi tekrar affeder miydiniz?

PoiSonGirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    35
Olmaz olmaz bu is olamaz artık imkanı yok. Yuzune her baktıkca bana yaptıgını hatırlayacagımdan eminim, nasıl affedebilirim bu sekilde ?

merhaba

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4
Türkiye de erkeklerin %82 'si , bayanların % 38 'i aldatmaktadır , ama Kime sorsan affetmiyor :D

Neyse bende kesinlikle affetmeyenlerdenim.

Zehir`

Via Antiqua Via Est Tuta
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    145
Bardak Kırıldıktan Sonra Tamir Edilemez. Büyü Bozulur..

Erdem

тнιηgѕ ι ℓσνє∂ вєƒσяє, αяє ησω ƒσя ѕαℓє..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    42
Gerek yok, herkes istediği yerde olmalıdır. Arkamı döndüğümde gözüm arkada kalacak ise aşkımdan gebersem de olmaz. Su yolunu bulur.

x_men

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11

- Hatasız kul olmaz , hatamla sev beni.. -

Alışkanlık haline getirilmediği sürece insan hayatında bir kere hata yaptıya affederim. Bir de hala arada aşk varsa yani bu bir hataysa hala bana aşıksa beni seviyorsa kabul ederim. Şimdi evli değilim çocuğum vs yok ama sadece çocuk için ya da millet ne der diye bir şeyleri yürütmezdim diye düşünüyorum.
Aşk sevgi saygı bittiyse her şey bitmiştir.

Maya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
bir siirle cevap vermek istiyorummm....

Yaşattığın acılardan bir yol çizdim yüreğime...Artık dönsende olur dönmesende....Bir gün bu yürek bu bedene ağır geldiğinde, seni de unuturum sevgini de... Alacaklarım kaldı sende, biraz sevgi,biraz gurur...Gün gelir o da kurur...Sana ihanetin adını sorduğumda, adı yok demiştin. Şimdi ben son sözümü söylüyorum ...UNUTMA! İhanetin adı yoksa AFFIDA yoktur...

Hannah Arendt

Bunu yarın düşünürüm.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    159
Çoğu kez her türlüsünü yaşadığımı söyleyebilirim. Aldatılan kişinin ilişkiyi bitirmek gibi aceleci bir kararı vardır ki bu bende gözlemlenemez.

Acele etmeye gerek yok. İstediğim zaman ayrılabilirim zaten. Yani sorunlu biri ile beraber değilsem şayet.

Ayrıldığımda sorunun çözüleceğini düşünmedim hiç bunun daha büyük sıkıntılara yol açtığını bilenlerdenim.

Soruların çoğu cevapsız kalır ve aldatmanın taziyesi uzun sürer etkilerinden kurtulmadan soruların cevabını almadan analiz etmeden bırakmam. Yok hayır lütfen. Asla. Olmaz!

''Evet, aldattım bütün kusur bende'' dedirtmeden mümkün değil bitirmem ilişkiyi. Bu sadece benim değil, erkek arkadaşımın da yararına.

Üst Alt