Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

5000 tl oyun bilgisayarı

Mhmtkya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Merhabalar evet dolar çok yükseldi her şey pahalı yinede bana 5000 lira bütce ile oyuncu bilgisayarı önerebilirmisiniz hazır sistem mi alayım pc mi toplim

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,303
dostum şuan i5 işlemcili makin eler bile neredeyse bu dediğin fiyatlara, yani sen sağlam kasmayan bir makine istiyorsan mecburen i7 işlemcili bir makine yada amd nin yüksek formlarından birini almalısın, malesef biraz çok zor o fiyatlara hazır almak, b itoplatmak için fiyat iste derim ama dediğim gibi günümüz oyunlarının gerek boyutları gerekse fpsleri çok yüksek gereksinimler istiyor yani stabil oynamak içn. Allah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre bulursun

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
2. el bir kasa al kendine. hem de daha uygun fiyata alabilirsin.

Birbilen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
5bin liraya normal ofis laptopları var, iyi donanımlı bir oyun bilgisayarı almak istiyorsan bütçeyi iki katına çıkartmalısın. Gaming laptop önerisi olarak aratırsan orta seviyedeki modeller 7 - 8 bin liradan başlıyor. Doların yükselişi fiyatlara kötü yansıdı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt