-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
Öncelikle fikrine saygı duyarak konuya giriş yapacağım..Bi dahaki şiir yarışmasında bence konu belirtilsin. Mesela "gece" konulu siir gibi, bu örneklemeler çoğaltılabilir tabi.
Bunu neden öneri olarak sundum, çünkü anne figürünün kullanıldığı bir şiir zaten diğer tüm şiirlerden 1-0 önde başlamış oldu yarışa.
Tabi bu benim düşüncem, katılan olur olmaz önemi yok. Düşüncelerimi dile getirmeyi üslubumu temiz tutmak kaydıyla seviyorum.
Yani demek oluyor ki ben diğer şiirleri de okudum, hepsi de değerli yürek ve kalemlerden çıkmış hoş şiirlerdi.
Kazananları tebrik ederim.
Ben hem yarışmacı olarak hem de oy. veren biri olarak yazacağım.. Şiir yarışması olacağı zaman konu seçiminde biz serbest bırakıldık bu yüzden @RebeLLiouS yarışmaya annesine yazdığı şiirle katılım yaptı, bence muhteşem yazmış ki bana çok dokundu.
Benim yazdığım siir 2.oldu bu da demek.oluyor ki şiirler farklı kesime hitap etmiş eğer senin dediğin gibi olsaydı anneye yazılmış şiir tek başına yarışmayı bitirir kimse de benim şiirime oy vermezdi..
Emek var, his var ,yürekten yazılmış sözler var bunu sadece başlık.olarak elestirmemek lazim bu da benim görüşüm.